Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'dan 'Demba Ba' şutuna ilginç yorum

UEFA'dan 'Demba Ba' şutuna ilginç yorum

SPOR Haberleri

UEFA, internet sitesinde Demba Ba'nın alışılagelmedik başlama vuruşunu ön plana çıkardı.

UEFA'nın internet sitesinde Beşiktaş, Arsenal maçı ile alakalı haberinde Demba Ba'nın alışılagelmedik başlama vuruşunu ön plana çıkardı. UEFA attığı manşette "Ba'nın İçgüdüsel Kumarı" ile duyurduğu haberde Demba Ba'nın şutu nasıl attığına dair açıklamasınada yer verildi.

Ba'nın UEFA'ya yaptığı açıklamada "Başlama vuruşundan önce Oğuzhan bana baktı ve kaleciyi gösterdi. Bende Oğuzhan'a kaleciye bakıp vuruşu deneyeceğimi söyledim. İçgüdülerime güvendim ve şutumu attım. Bir kumar oynadım ama neredeyse gol oluyordu" dedi.

LONDRA'DA GOL ATMALIYIZ

Beşiktaş'ın, Arsenal maçı hakkında ki performansı ile alakalıda konuşan Senegalli yıldız "Bence sahada iyi top oynayan takım bizdik. 90 dakika boyunca oyuna hükmeden taraf bizdik.Ama istediğimiz golü maalasef bulamadık. Bazen sahada futbol adına her şeyi yapıp gol atamazsınız bugünde sahada bu oldu. İstanbul'da bulamadığımız golü Londra'da bulmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...