Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balanta olmazsa Uğur!

Balanta olmazsa Uğur!

SPOR Haberleri

Galatasaray Balanta'nın alternatifini Akhisar'da buldu. Sarı kırmızılılar bir sorun çıktığında Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok için harekete geçecek

Galatasaray, Balanta'nın alternatifini belirledi.Kolombiyali stoper için haftasonuna kadar River Plate'den yanıt bekleyen sarı kırmızılı ekip, olumsuz bir durumda Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok'a yönelecek. Galatasaray'ın Balanta'yı kiralama talebini ret eden River Plate, Kolombiyalı oyuncuyu satarak gelir elde etmek istiyor. Balanta için 6 milyon euroyu gözden çıkaran sarı kırmızılılar, transfer taksitleri konusunda görüşmelerine devam ediyor. Transferi 3 taksit halinde ödeyerek bitirmeyi planlayan Galatasaray, Balanta'da yaşanabilecek olumsuzlukta Akhisar Belediyespor'un genç stoperi Uğur Demirok için masaya oturacak. Daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelen Uğur Demirok için Akhisar Belediyespor'dan onay çıkmamıştı. Galatasaray altyapısından yetişen Uğur, gösterdiği performans ile A Milli Takım'a yükselmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...