Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan canlı yayında istifa etti!

Başkan canlı yayında istifa etti!

SPOR Haberleri

Ordu'da Türkmen dönemi sona erdi! Orduspor Başkanı Nedim Türkmen görevini bıraktığını açıkladı.

NTV Spor'da 14/16 programına telefonla bağlanan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, istifa ettiğini açıkladı. Türkmen konuyla ilgili, "Orduspor, sadece Nedim Türkmen'in takımı değil. 2 milyon Ordu'lu var. Ancak problemleri biz çözmek zorunda kalıyoruz. Nedim Türkmen Ordu'da kaldığı sürece yardım etmeyeceğiz diyenler de var. Onların önünü açmak için görevi bırakıyorum" ifadelerini kullandı.


Kulüpten resmi açıklama
Orduspor yeni sezon öncesi birçok oyuncu ile anlaştı, ancak maddi sorunlar nedeniyle futbolculara lisans çıkaramadığı, bu yüzden de kulübün desteğe ihtiyacı olduğu açıklandı.
Orduspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada kulübün maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçirdiğin, parasal sorunun çözülmemesi halinde anlaşma yapılan oyunculardan yoksun lige devam edilebileceği vurgulandı. Sıkıntının arttığı ifade edilen açıklama şöyle devam etti: "Orduspor'un geleceği adına geçmiş dönem borçlarına ilişkin eski oyuncularımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde maalesef bir anlaşma sağlanamamıştır. Bazı eski oyuncularımızın alacaklarının ödenememesi nedeniyle, transfer ettiğimiz yeni oyuncularımızın lisansları şu ana kadar çıkartılamamıştır. Verilen destek sözleri ve birlik beraberlik mesajları ile Orduspor'u yeniden Süper Lige taşımak adına çıkılan bu zorlu yolda, maalesef geride kalan 2 aylık sürede kulübümüz tamamen yalnız kalmıştır. Bir çok sorunun çözümüne ilişkin kulübümüz tarafından atılan adımlar sonuçsuz kalmış ve bugün gelinen noktada Orduspor Kulübü kritik bir dönemin içerisine girmiştir. Elbette yaşanan bu kritik dönemde kulübümüzün kapanması gibi bir durum ve Kayserispor maçına çıkılmama durumu söz konusu değildir. Yaşadığımız ekonomik sorunlara çözüm bulamadığımız taktirde maalesef yolumuza yapmış olduğumuz yeni transferlerimizden yoksun devam etmek zorunda kalacağız. Yapılan destek çağrılarına ve görüşmelere rağmen gelinen nokta kulübümüz adına acı vericidir. Liglerin başlamasına çok kısa bir süre kalmasına rağmen, verilen sözler ve netice ortada."


Orduspor'un her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu dile getirilen açıklamada daha sonra şu görüşler savunuldu: "Başta başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerimizin her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını kamuoyunun bilmesini isteriz. Ordu'yu yöneten idarecilerimizi, siyasilerimizi, iş adamlarımızı ve taraftarlarımızı, içinde bulunduğumuzu bu durumu düşünerek bir kez daha kulübümüzü desteklemeye davet ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...