Beşiktaş son transfer bombasını patlatıyor

Beşiktaş son transfer bombasını patlatıyor

SPOR Haberleri

On numara için Bryan Ruiz'i ay sonuna kadar transfer etmek için uğraştıklarını söyleyen Beşiktaş yöneticisi "Muhtemelen anlaşacağız" dedi.

Beşiktaş Dış Transfer Sorumlusu Erdal Torunoğulları, on numara için Bryan Ruiz'i ay sonuna kadar transfer etmek için uğraştıklarını söyledi. Toruoğulları, "Menajeriyle anlaştık. Fulham ise 7 milyon Euro istiyor. Orta yol bulacağız ve muhtemelen anlaşacağız" dedi.


TORUNOĞULLARI 4 YILLIK İMZA ATTIRMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ
ON numara transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Kosta Rikalı Ryan Ruiz adı iyice öne çıkmaya başladı. Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, "Ruiz ile 4 yıllık anlaşma yapmayı istiyoruz" dedi. Lider bir orta saha istediklerini vurgulayan Torunoğulları, "Şu anda gündemimizde Bryan Ruiz var. Amacımız bu işi bitirmektir. Ay sonuna kadar da zamanımız var. Fulham'ın beklentileri bizi ay sonuna kadar uğraştıracak gibi gözüküyor. Futbolcunun menajeriyle biz anlaştık. Fulham 7 milyon Euro istiyor. Orta yol bulacağız. Muhtemelen anlaşacağız" dedi. Werder Bremen'in Ruiz'den vazgeçmesi de Beşiktaş'ın elini güçlendirdi.
nbsp;Beşiktaş son transfer bombasını patlatıyor

Radyospor'a konuşan Torunoğulları, sağ bek için de büyük ihtimalle Moledo'da giyen Norveçli Martin Linnes ile alacaklarını söyledi.
Torunoğulları, "Kulübü ve kendisiyle temaslarımız devam ediyor. Büyük ihtimalle, Linnes transferini gerçekleştireceğiz. Kulübüyle belli bir noktaya kadar geldik. Bu transfer biraz daha avantajlı hale geldi. Linnes ve Ruiz, kamuoyunda bilindiği için artık bunları inkâr etmenin anlamı yok" dedi.


BARONI'YI HİÇ DÜŞÜNMEDİK
ERDAL Torunoğulları, bir dönem adı Beşiktaş ile anılan Fenerbahçeli Cristian Baroni'yi hiç düşünmediklerini söyledi. Torunoğulları, "Bizim Baroni'yle ilgili her hangi bir düşüncemiz olmamıştır. Olması da söz konusu değildir" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...