Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldırım Demirören'den Süper Kupa mesajı

/ Kaynak: İHA
Yıldırım Demirören'den Süper Kupa mesajı

SPOR Haberleri  / İHA

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçının centilmenlik içerisinde geçmesini istedi.

25 Ağustos Pazartesi günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Manisa'da oynanacak olan Süper Kupa mücadelesinde iki takımda soma yararına sahada olacak. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'de bu maç için hazırlanan maç kitabı için açıklamalarda bulundu.
"SÜPER KUPANIN BU YIL AYRI BİR ANLAM VE ÖNEMİ VAR"
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesinin önemini vurgulayarak, "Türk futbol tarihinin gelenekleri arasında yer alan ve sezonun açılış maçı olan TFF Süper Kupa'nın bu yıl sekizincisini gerçekleştiriyoruz. Manisa'nın ev sahipliği yapacağı TFF Süper Kupa'nın bu yıl ayrı bir anlam ve önemi bulunuyor. Soma'da Mayıs ayında yaşanan büyük faciada yakınlarını kaybeden ailelere desteklerimizin bir simgesi olan bu karşılaşmadan elde edilecek tüm gelir, Soma için kurulan yardım fonuna aktarılacak. TFF Süper Kupa'da mücadele edecek Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerine bu özverili davranışları nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.
"EN BÜYÜK DİLEĞİM CENTİLMENLİK SINIRLARI İÇİNDE BİR MAÇ OLMASI"
Demirören, futbolcuların sahada verecekleri mücadelenin en üst seviyede gerçekleşeceğine inandığını vurgulayarak, "2013-2014 sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Galatasaray'ın sergileyeceği, ezeli rekabete ve ebedi dostluğa yakışır mücadele, 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak ve eminim ki unutulmaz anlara sahne olacak. Türk futbolunun iki lokomotif takımının Süper Kupa'yı kazanmak adına sahada verecekleri mücadelenin en üst düzeyde gerçekleşeceğine inanırken, sportif rekabetin centilmenlik sınırları içinde kalması en büyük dileğim" diye konuştu. Demirören yaptığı açıklamada, yakın zamanda hayata gözlerini yuman, Türk futbol tarihinin en önemli başkanlarından Süleyman Seba'yı da unutmadı. Seba'yı kaybetmenin hüznünü yaşadığını belirten Demirören, "Büyük başkanı geçtiğimiz hafta ebediyete uğurladık. Onun ideallerinin takipçisi olmaya devam edeceğimizi vurgulamak isterim" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...