Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünal Aysal: Şikeye bulaşmış adamdan dost olmaz

Ünal Aysal: Şikeye bulaşmış adamdan dost olmaz

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'dan,Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya sert yanıt.

Aysal "Şikeye bulaşmış adamla ne dostluk yapacağım ki! Şu andaki Fenerbahçe yönetimiyle hiç bir dostluğumuz olamaz" dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçına saatler kala iki kulüp arasındaki ipler gerilmeye başladı. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsu Mahmut Uslu, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın verdiği dostluk mesajına yönelik nbsp; "Özür dilemeleri gerektiği yerde, 17 Haziran duruşu diye bir şey çıkardılar.Dostluk' kelimesini sayın başkan herhalde Belçikalı olduğu için Türkçesinin tam karşılığını bilmiyor" dedi. Uslu'ya, Aysal ağır cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Mahmut Uslu beni anlamamış. Ben 'Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları dost olsun' dedim. Yoksa şikeye bulaşmış adamla ne dostluk yapacağım ki! Şu andaki Fenerbahçe yönetimiyle hiç bir dostluğumuz olamaz. Ne zaman ki bunlar gider, o zaman iki kulüp dost olur" açıklamasını yaptı.
Cim-Bom'un patronu, transferi gündemde olan Podolski için ise "Hoca istesin hemen alırım. Ama Prandelli istemiyor" dedi.

USLU NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsu Mahmut Uslu, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın verdiği dostluk mesajına yönelik açıklamalarda bulundu. Uslu, "Özür dilemeleri gerektiği yerde, 17 Haziran duruşu diye bir şey çıkardılar" dedi.
nbsp;

Uslu, "Ben tabii başkanların verdiği konuşmalara yanıt gibi kimse anlamasın. Ben başkanlara karşı öyle bir konuşma yapmam; ama 'Dostluk' kelimesini sayın başkan herhalde Belçikalı olduğu için Türkçesinin tam karşılığını bilmiyor. Yani dostluk demek şu demek, kötü günde insanlara sahip çıkmak demektir. Belki dili sürçtü, rakip demesi lazım, bizim ezeli rakibimiz kendileri çünkü. Çok kötü günler yaşadığımız günlerde özellikle 'bu ateş üfleyerek sönmez' diyen arkasından bize çok, Türkiye'ye hatta yalnız bize değil önemli bir şekilde yanlışlar yapan bir takım insanları da kendi bünyesinde çalıştırıyor şu anda. Tabii o kendi problemi, kendi camiasının problemi biz değiliz ama yani bu dostluk kelimesiyle ilgili biz üzerinde duruyoruz. Yani bizim dostluğumuzu herkes biliyor. Biz kimlerle dostuz, nasıl dostuz. Biz kişi olarak da, kurumsal olarak da biz ne yaptığımızı biliyoruz. Kimse bize bir şeyler öğretmeye kalkmasın. Biz Galatasaray takımıyla ezeli rakibiz. Biz katılıyoruz zaten, biz elimizden geleni yapıyoruz son 5-6 yıldır. Her ne kadar bize sivri dilli idareci diye isim taktılar ama bizim nasıl sportmenlik yaptığımız, biliniyor. Bizim bir kelimeyi hatırlatmak istiyorum sayın başkana 'Özür' yani özür dilemeleri gerektiği yerde, 17 Haziran duruşu diye bir şey çıkardılar. Bu bile dostluğa sığmayan bir şeydi; çünkü geleceksiniz yüzde 49 ihtimalle yenebilirdiniz, yüzde 50 ihtimalle yenebilirdiniz veya mağlup olurdunuz. Nedir 17 Haziran ne değişti Türkiye'de, kim ne yapmış size, bunlar tabi bırakın daha çok geriyor insanları. Ben buradan şunu hatırlatmak istiyorum. Biz dostuz, biz herkese dostuz ve bizim bu dostluğumuzu da herkes biliyor. Ama dostuz deyip dost olmamak daha yanlış. İnşallah yönetimler değişir, yine eskisi gibi hem rakibimiz hem de dostumuz olur Galatasaray Kulübü." cevabını verdi.

Sampiy10.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...