Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melo'dan Volkan'a sert cevap: Pitbull kadar...

Melo'dan Volkan'a sert cevap: Pitbull kadar...

SPOR Haberleri

Süper Kupa finalinde penaltı atışları sırasında tartışan ve Volkan Demirel'in açıklamalarına cevap vermeyen Melo'dan bir açıklama geldi.

İşte Melo'nun açıklamaları;

Melo, kendisi için "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak" diyen Volkan Demirel'e yanıt veren Melo; "Volkan Demirel'in hareketi bana değil, pitbull köpeklerine karşıydı ama ben Pitbull köpeklerini ondan daha çok seviyorum. Bu konuda daha fazla yorum yapmaya gerek yok, daha fazla bir şey söylemek son derece gereksiz bir davranış olur" dedi.

Melo Fenerbahçe maçını artık unuttuklarını da ifade ederken, "Geçmiş geçmişte kaldı, geçmişle ilgili konuşmak istemiyoruz, sonraki maçlara bakıyoruz. Bursaspor maçı bizim için önemli ve buna bakıyoruz" dedi.

"Şu anda konstrasyonumuzu tamamen lige çevirdik, Bursaspor maçıyla lige iyi başlamak çok önemli" diyen Melo, şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade ederken, "Taraftarımız için önemli başarıları yaşamak ve şampiyon olmak istiyoruz, taraftarımızı mutlu etmek bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonlar Ligi hakkında da konuşan Melo, "Şampiyonlar Ligi her zaman zorludur, bu sene de zorlu olacak ama ben rakip belli olmadan konuşmak istemiyorum. Biz Galatasaray olarak o platformda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımıza galibiyet seviçleri yaşatmak istiyoruz" dedi.

Melo bir soru üzerine ise "İstanbul'da çok yaşamaktan dolayı çok mutluyuz, ailem ve ben burayı evimiz ve kendi ülkemiz gibi görüyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...