'Futbolcu Kaleci' böyle kahraman oldu! izle

'Futbolcu Kaleci' böyle kahraman oldu! izle

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi playy-off turunda Ludogorets, penaltılara kalan mücadelede Steaua Bükreş'i kalesinde bir oyuncu varken elemeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ikinci maçında Bulgar ekibi Ludogorets Razgard ile Rumen temsilcisi Steaua Bükreş karşılaşırken penaltılara giden mücadeleyi 6-5 kazanan Ludogorets Razgard adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırdı. Ludogorets Razgrad-Steaua Bükreş karşılaşmasında sahalarda eşine ender rastlanacak bir olay yaşandı. İlk karşılaşmayı 1-0 kaybeden Ludogorets, rövanşı 90. Dakikada Wanderson Cristaldo'nun attığı golle 1-0 kazandı ve bu skorla uzatmalara gidildi. nbsp;Bulgar temsilcisinde kaleci Vladislav Stoyanov, 119. dakikada kırmızı kartla oyundan atılınca oyun dışı kaldı. Ludogorets Razgrad 3 oyuncu değişikliğini kullandığı için kaleye mecburen defans oyuncusu Cosmin Moti geçti.

STEAU BÜKREŞ LUDOGORETS PENALTI ATIŞLARI İZLE


STEAUA 7 SEZON EZELİ RAKİPTİ...
Bu durum, penaltı atışlarında Bulgar temsilcisinin kalesini bir defans oyuncusunun koruyacağı anlamına geliyordu. Ancak tahminler boşa çıktı ve seri penaltılarda iki kurtarışa birden imza atan Rumen oyuncu, 7 sezon formasını giydiği Dinamo Bükreş'in ezeli rakibi Staua Bükreş'i Şampiyonlar Ligi'nin dışında bıraktı. Penaltılarda rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Ludogorets Razgrad Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan taraf oldu. Bükreş ise Avrupa'da yoluna Avupa Ligi'nde devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...