Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş bir yabancısını da gönderiyor

/ Kaynak: AA
Beşiktaş bir yabancısını da gönderiyor

SPOR Haberleri  / AA

Gençlerbirliği, Beşiktaşlı Michael Eneramo'nun transferi için siyah-beyazlı kulübün yöneticileriyle görüştü.

Spor Toto Süper Lig'de sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, gündemine Beşiktaşlı Eneramo'yu aldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, başkent temsilcisi yönetimi, geçen sezonu Kardemir Karabükspor'da kiralık geçiren Beşiktaşlı Michael Eneramo'nun transferi için siyah-beyazlı kulübün yöneticileriyle görüştü. Kırmızı-siyahlı yöneticilerin İstanbul'da yaptıkları görüşmede 1985 doğumlu Nijeryalı santroforun transferinde olumlu sonuç aldığı, ancak son kararı başkan Fikret Orman'ın vereceği belirtildi. Nijerya Milli Takımı formasını 10 kez giyen ve 3 gol atan Eneramo, Beşiktaş formasıyla 4 maçta 1, kiralık forma giydiği Kardemir Karabükspor'da ise 16 karşılaşmada 4 gol kaydetti.




HOLOSKO ÇAYKUR RİZESPOR'DA
Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın Slovak oyuncusu Filip Holosko ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Yeşil-mavili kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Mehmet Özdilek'in raporu doğrultusunda forvet hattına Holosko'yu transfer ettiklerini belirterek, "Holosko'yu kiralık olarak kadromuza kattık. Yarın kulübümüzde imza töreni düzenleyeceğiz. Holosko, Süper Lig'in tecrübeli isimlerinden biri. Takıma önemli fayda sağlayacaktır" dedi. Ferah, oturmuş bir kadrolarının olduğunu, bundan sonraki takviyelerin geleceği yönelik olabileceğini kaydetti. Holosko'nun imza töreninin ardından daha önce sözleşme imzalayan yeni transferler Engin Bekdemir, Aykut Erçetin, Giray Kaçar ve Murat Duruer'in de basına tanıtılacağı bildirildi

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...