Karabükspor'un otelinde ses bombası patlatıldı

Karabükspor'un otelinde ses bombası patlatıldı

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Saint-Etienne' le bu akşam deplasmanda karşılaşacak Kardemir Karabükspor'un kaldığı otelin önünde ses bombası patlatıldı

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, kulübün kaldığı otelin önünde sabah 01.00-03.00 saatlerinde 3 defa Saint-Etienne taraftarları tarafından ses bombası atıldığını söyledi.
Otelin şehir dışında polis bölgesinde olmaması nedeniyle herhangi bir güvenlik önleminin alınamadığını ifade eden Yolbulan, "Futbolcularımız uyuduğu sırada otel önüne gelen bir grup taraftarca ses bombaları atıldı ve sloganlar atıldı. Futbolcularımızı rahatsız ederek baskı altına alma adına yapılan bu saldırıyı UEFA yetkililerine bildirdik. İlk maçta aldıkları yenilginin korkusuyla panik halinde saha dışı her türlü olaya başvuruyorlar" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...