Beşiktaş'tan büyük transfer sürprizi!

Beşiktaş'tan büyük transfer sürprizi!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Newcastle United ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek Fransız yıldız için İngiliz ekibiyle görüşmelere başladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta artık geri sayım başladı. Manuel Fernandes'in takımdan ayrılmasının ardından uzun bir süredir 10 numara transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Bryan Ruiz'den istediği sonucu alamamasının ardından rotasını tam olarak Hatem Ben Arfa'ya kırdı. Newcastle United ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan Fransız yıldız için görüşmelere başlayan Beşiktaş, İngiliz kulübüne ilk teklifini sundu. Newcastle United'da teknik direktör Pardev ile yaşadığı sorunlardan dolayı ayrılma kararı alan Ben Arfa da Beşiktaş'a gelmeye oldukça sıcak bakıyor. Daha önce QPR ve Burnley'in kiralık teklifi sunduğu Ben Arfa'yı 5 milyon euro civarında bir rakama elden çıkartmayı planlayan Newcastle United, Beşiktaş ile görüşmelerine en geç 2 gün içerisinde nokta koymayı planlıyor. Hatem Ben Arfa'nın yanı sıra sağ bek transferi konusunda da bir sürpriz yapmaya hazırlanan Beşiktaş, Linnes için son teklifini Molde'ye yaptı ve beklemeye başladı. Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...