Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabük'e yazık oldu

Karabük'e yazık oldu

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında penaltılara giden maçta Saint-Etienne'ne 4-3 yenilen Kardemir Karabükspor, kupaya veda etti.

1-0'ın rövanşında Karabük 13'te geriye düştü ama umudunu yitirmedi. Maçı önce uzatmalara sonra da penaltılara taşımayı başaran temsilcimiz burada kaleci Ruffier'e takılınca UEFA Avrupa Ligi'nin kapısından döndü


TOLUNAY Kafkas, ilk kez katıldıkları bu arenada tek handikaplarının tecrübesizlik olduğunu söylüyordu ama bu Karabük 40 yıllık Avrupalı gibi bizlere bu heyecanı son ana kadar yaşattırdı. Öncelikle Karadeniz ekibine kocaman bir alkış.
nbsp;
MAÇA gelince... Beklendiği gibi Saint-Etienne hızlı başladı. Stadı tıklım tıklım dolduran ateşli seyircisinin desteğiyle Mavi Ateş'i ablukaya alan Fransız temsilcisi 13'te öne geçti. Soldan gelişen atakta Tabanou ceza alanı içine ortaladı, savunmanın bakışları arasında sağa giden topa vuran Paquet köşeyi buldu: 1-0.
nbsp;
16'da yine ev sahibi gole yaklaştı. Mevlüt Erdinç'in hareketlendiği uzun pas, kalesinden çıkan Waterman'dan sekti, gelişine vuran Gradel'in şutu ise auta gitti.
nbsp;
İLK 20 dakikalık baskının ardıdan ise temsilcimiz oyuna ağırlığını koydu. 25'te sağdan hareketlenen Ahmet İlhan çizgiye indi. Ortasında Kumbela kafayla indirdi ama kaleci Ruffie topa hakimdi.
nbsp;
YIKILMADIK!
nbsp;
İLK yarı böyle biterken ikinci devre daha dengeli başladı. 67'de Tanju ortaladı ama Akpala topa dokunamadı. Karabük'ün insanüstü direnci karşısında St. Etienne organize olamayınca 90 dakika böyle bitti ve uzatmalara gidildi.
nbsp;
99'DA uzun topla hareketlenen Wolfswinkel, Waterman'ı geçmişti ki Tanju müthiş kademeye girdi. 118'de ise kader anı yaşandı, kullanılan kornerde Waterman'ın yumruklayamadığı top yan direğe çarpıp dışarı çıktı. Bu pozisyonla birlikte de penaltılara gidildi.
nbsp;
PENALTILARDA Clement'in vuruşunu Waterman'ın kurtarmasıyla umutlandık ama Aykut ve Ahmet İlhan art arda kaçırınca rüya gerçekleşmedi ve Mavi Ateş alkışlarla veda etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...