Manchester United, Blind transferini açıkladı

Manchester United, Blind transferini açıkladı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Hollandalı milli futbolcu Daley Blind'in transferi için takımı Ajax ile anlaşmaya vardı

Manchester United Kulübü'nden yapılan açıklamada, savunma ve orta sahada görev yapabilen Blind'in transferi için Ajax ile bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlandığı duyuruldu. İngiliz ekibinin teknik direktörü Louis van Gaal'in Hollanda Milli Takımı'ndan öğrencisi Blind, sözleşme detayları belirlendikten sonra sağlık kontrolünden geçerek takıma katılacak. Kulüp tarafından transferin detayları hakkında bilgi verilmedi. İngiliz basınında anlaşmanın 14 milyon sterlin karşılığında gerçekleştiği öne sürüldü.
Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan "Kırmızı Şeytanlar", 24 yaşındaki Blind'in yanı sıra Sporting Lizbon'dan Marcos Rojo, Southampton'dan Luke Shaw, Athletic Bilbao'dan Ander Herrera ve Real Madrid'den Angel Di Maria'yı kadrosuna katarak transfer döneminde yaklaşık 145 milyon sterlin harcadı. İngiltere Premier Lig'de ilk hafta sahasında Swansea City'ye 2-1 yenilen Louis van Gaal'in öğrencileri, ikinci hafta deplasmanda Sunderland ile 1-1 berabere kaldı. Ligde 1 puanla 13. sırada bulunan Manchester United, İngiltere Lig Kupası 2. turunda, üçüncü lig ekibi Milton Keynes Dons'a 4-0 yenilerek elendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...