Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prandelli maç sonu Aysal'a seslendi

Prandelli maç sonu Aysal'a seslendi

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 2-0 kazandıkları Bursaspor maçının ardından açıklama yaptı.

Prandelli, "Karşımızda agresif bir takım vardı. Muslera da skoru korumak için çok iyi işler başardı" dedi.

Prandelli, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, maçın dengeli geçtiğini ve takımların kazanmak için çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Hücuma çıkmak için kanatları kullanmaya çalıştıklarını dile getiren Prandelli, "Karşımızda agresif bir takım vardı. Muslera da skoru korumak için çok iyi işler başardı. İkinci gol bulmak adına bastırdığımız için çok mutluyum. Ligde daha iyi yerlere geleceğiz" ifadesini kullandı.

Prandelli, bir soru üzerine, yönetimden 3 oyuncu transferi beklediklerini ve başkandan bu transferlerin geleceğini umut ettiğini söyledi.

Bursa'daki maçta, Fenerbahçe ile oynadıkları Süper Kupa müsabakasındaki kadrodan 3 oyuncuyu değiştirdiği hatırlatılan Prandelli, "Birkaç değişiklik gerekiyor. Rakibi de şaşırtmak gerekir. Orta alanda oynayabilen bir takım oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Bir gazeteci, İtalyan teknik adama, "Sahanın en iyisi kaleci Muslera gösteriliyor. Kazanan bir takım bu kadar pozisyon vermeli mi " sorusunu yöneltti. Oyun kurmaya çalışan bir takım olduklarına işaret eden Prandelli, "Biraz daha dengeli olmamız lazım. Dengemizi oturttuğumuzda ileride farkı göreceksiniz" değerlendirmesinde bulundu.

Cesare Prandelli, "7 yıldır Bursaspor'u deplasmanda yenemiyordu Galatasaray. Bu olumsuz seriye son verildi. Fenerbahçe'yi de 15 yıldır Kadıköy'de yenemiyor. Bu seri de sona erecek mi " sorusuna, "Her maça farklı bakmak gerek. Maç maç ilerleyen bir takımız" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...