Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ve yeni transfer İstanbul'a geldi!

Ve yeni transfer İstanbul'a geldi!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Jose Ernesto Sosa, siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalamak için bu akşam İstanbul'a geldi.

Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'de forma giyen orta saha oyuncusu Jose Sosa, anlaşma sağladığı Beşiktaş ile sözleşme imzalamak üzere bugün akşam saatlerinde Madrid'den İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Arjantinli futbolcu, dinlenmek için konaklayacağı otele gitti.

Bu arada Beşiktaş Kulübü, Arjantinli futbolcu Jose Ernesto Sosa'nın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

BORSAYA BİLDİRMİŞTİ

Beşiktaş, Metalist'in yıldızı Jose Ernesto Sosa'nın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirmişti.

İşte yapılan açıklama...

"FC Metalist kulübü oyuncusu Jose Ernesto Sosa'nın Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımına transferi ile ilgili olarak kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır."

Ve yeni transfer İstanbul'a geldi!

SOSA KİMDİR?
Geçtiğimiz yıl Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen Jose Ernesto Sosa kimdir?
Futbola 2002 sezonunda Arjantin'in Estudiantes takımında başladı. 2007'de Bayern Münih'e transfer oldu. 2009'da eski kulübü Estudiantes'e kiralık olarak gitti. Şu an Metalist Kharkiv forması giyen Jose Ernesto Sosa 31 Aralık 2013 tarihinde, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'e kiralık transfer oldu. Sosa ardından Metalist'e geri döndü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...