Cristian'dan ince mesaj

Cristian'dan ince mesaj

SPOR Haberleri

Fenerbahçe sözleşmelerini feshettiği Cristian Baroni ile Joseph Yobo maç öncesi düzenlenen törenle sarı-lacivertli camiaya veda etti.

Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanında yer açmak için anlaşmalı olarak sözleşmelerini feshettiği Cristian Baroni ile Joseph Yobo maç öncesi düzenlenen törenle sarı-lacivertli camiaya veda etti. Karabük karşılaşması öncesi sahaya çıkan iki futbolcuya tribünler büyük sevgi gösterisinde bulunurken Başkan Aziz Yıldırım hem iki futbolcuya da verdikleri hizmetlerden dolayı birer teşekkür plaketi sundu. Bütün futbolcular da bu veda karesinin içinde yer alarak arkadaşlarını yolcu ederken duygusal anlar yaşandı. Fenerbahçe taraftarının yoğun tezahüratlarına tribünleri tek tek selamlayan Cristian'ın üzerindeki tişört ise manidardı. Sambacı, "underrated" (Küçümsenen, hakkı verilmeyen) yazılı tişörtüyle Saracoğlu'na veda etti.
Cristian'dan ince mesaj

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...