Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manchester United'dan Real Madrid'de

/ Kaynak: AA
Manchester United'dan Real Madrid'de

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid, Manchester United'dan Meksikalı forvet oyuncusu Javier Hernandez'i kiraladı.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Real Madrid'in satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralanan ve sağlık kontrolünden geçen Hernandez için Manchester United'a 1,5 milyon sterlin ödeyeceği belirtildi. Ayrıca Madrid ekibinin, 26 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda 17 milyon sterlin bedelle satın alabileceği kaydedildi.


Hernandez, Keylor Navas, Toni Kroos ve James Rodriguez'in ardından Real Madrid'in dördüncü transferi oldu. Sezon başlangıcında İspanya Süper Kupası'nı Atletico Madrid'e kaybeden Real Madrid, ligin ilk haftasında Cordoba'yı sahasında 2-0 yendi, ikinci haftada ise deplasmanda Real Sociedad'a 4-2'lik skorla mağlup oldu.


Küçük bezelye anlamına gelen "Chicharito" lakaplı Hernandez, geçen sezon Manchester United formasıyla 35 maça çıktı, 9 gol kaydetti. Meksikalı futbolcu, takımının ligin ilk haftasında Swansea City'ye 2-1 ve İngiltere Lig Kupası ikinci turunda Milton Keynes Dons'a 4-0 kaybedilen maçlarında da forma giydi.
Manchester United'dan Real Madrid'de

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...