Galatasaray 1-1Anderlecht

Galatasaray 1-1Anderlecht

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray grubundaki ilk maçında Anderlecht ile berabere kaldı.

GALATASARAY-ANDERLECHT: 1-1

SAAT: 21.45
STAT: TT Arena
HAKEM: Istvan Vad

GALATASARAY: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk, Dzemaili, Sneijder, Burak, Pandev
TEKNİK DİREKTÖR: C.Prandelli

ANDERLECHT: Roef, Deschacht, Nuytinck, Mbemba, Praet, Defour, Tielemans, Najar, Acheampong, Conte, Mitrovic
TEKNİK DİREKTÖR: Besnik Hasi

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maç temsilcimiz Galatasaraylı futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 2: Anderlech'te Bram Nuytinck, Burak Yılmaz'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dakika 6: Galatasaray'da Selçuk'un kullandığı köşe vuruşunda Felipe Melo kafa vuruşunu yaptı ancak top kalecide kaldı.

Dakika 8: Galatasaray Burak ile gole çok yaklaştı... Sneijder'in sağ kanattan içeri yaptığı ortada Burak topa müdahale etmek ieste ancak hakem kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle düdüğünü çaldı.

Dakika 12: Temsilcimiz Galatasaray bu dakikalarda erken bir gol için rakibine önde baskı uyguluyor.

Dakika 13: Ekibimiz orta alanda hazırlık pasları yapıyor.

Dakika 14: Anderlech'te Tielemans kaleye uzak bir mesafeden şansını deniyor ancak top farklı şekilde üstten dışarıya gidiyor.

Dakika 17: Temsilcimiz Galatasaray'da Semih Kaya ceza alanı içinde kısa bir sakatlık geçirdi.

Dakika 20: Andy Najar sağ kanattan arka direğe doğru ortasını yapıyor ancak top Fernando Muslera'nın kontrolünde auta gidiyor.

Dakika 23: Anderlech'te erken oyuncu değişikliği... Bram Nuytinck oyundan çıkıyor yerine Matias Suarez oyuna dahil oluyor.

Dakika 24: Galatasaray sol kanattan çok etkili geldi... Selçuk'un ceza alanı içine giren Burak'a pasında Burak topu içeri çevirdi ancak kimse dokunamadı.

Dakika 26: Bu sefer konuk ekip tehlikeli geldi... Youri Tielemans ceza alanımıza ortasını gönderdi ancak kademede Chedjou tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 27: Galatasaray'da Pandev ceza yayına yakın mesafeden ceza alanı içindeki Burak Yılmaz'a pasını gönderiyor ancak Burak topu istediği gibi kontrol edemiyor.

Dakika 29: Anderlecht bu sefer tehlikeli geldi. Sağ kanattan ceza alanımıza doğru kullanılan serbest vuruşta Mitrovic bir anda topu önünde buldu ve kaleye yakın mesafeden vuruşunu yaptı ancak Muslera gole izin vermedi.

Dakika 33: Galatasaray'da Telles pasını verdikten sonra Conte'nin eliyle yapmış olduğu müdahale ile yerde kalıyor ve hakem buı pozisyonda Ibrahima Conte'yi sarı kartla cezalandırıyor.

Dakika 35: Felipe Melo ceza sahası çizgisinin hemen üzerinden vuruşunu yaptı ancak top savunmanında müdahalesi ile kornere gitti. Galatasaray bu pozisyonda gole çok yaklaştı.

Dakika 39: Steven Defour hafif sol çaprazda ceza sahasının hemen dışında topa elle müdahalede bulunuyor ve hakem bir kez daha sarı kartına başvuruyor. Temsilcimiz Galatasaray kritik bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

Dakika 40: Serbest vuruşta Selçuk İnan topun başına geçti ve vuruşunu yaptı ancak top çok az farkla sol kanattan auta gitti.

Dakika 44: Galatasaray'da Sneijder savunma arkasına sarkan Burak'a havadan bir ara pası gönderdi ancak savunma son anda ceza sahası içinde topu kornere gönderdi.

...İlk yarı 0-0'lık beraberlik ile sona erdi...

Dakika 46: İkinci yarı konuk ekip Anderlecht'li futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 49: Temsilcimiz Galatasaray sağ kanattan etkili geldi ancak Burak Yılmaz ceza alanı içinde rakibine faul yaptığı için hakem oyunu durduruyor.

Dakika 51: Felipe Melo sağ kanattan ceza alanı içindeki Sneijder'e ortasını açıyor Hollandalı yıldız gelişine bir vole denemesi yapyor ancak top kalecide kalıyor.

Dakika 52: GOL... Dennis Praet... Steven Defour sağ kanattan, sol kanatta bulunan Dennis Praet'e uzun pasını atıyor. Ceza yayının sol tarafında topla buluşan Dennis Praet topu sağına alırken Selçuk İnan'dan sıyrılıyor ve sağ ayağı ile şutunu yerden şutunu çekiyor ve takımını öne geçiren golü atıyor.

Dakika 56: Andy Najar rakibi Veysel Sarı'yı çalımladıktan sonra topla birlikte ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak Muslera topu kontrol ediyor.

Dakika 57: Galatasaray'da ilk oyuncu değişikliği... Goran Pandev oyundan çıkıyor yerine Bruma oyuna dahil oluyor.

Dakika 59: Galatasaray beraberlik golüne çok yaklaştı. Telles sol kanttan içeri yerden oratsını gönderdiyor Burma tam gol vuruşunu yapacakken savunma araya girerek topu kornere gönderiyor.

Dakika 62: Galatasaray gole bir kez daha çok yaklaştı... Bruma ceza alanı içi sol çaprazında kaleye çok yakın mesafeden karambolde vuruşunu yapıyor ancak top savunmaya çarparak tehlike noktasından uzaklaşıyor.

Dakika 63: Felipe Melo Anderlech yarı alanında rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart görüyor.

Dakika 64: Bu sefer de Anderlecht takımında Acheampong sağ kanatta Veysel'e yaptığı faul sonrası sarı kart görüyor.

Dakika 66: Belçika ekibinde ikinci oyuncu değişikliği... Aleksandar Mitrovic oyundan alınıyor yerine Sacha Kljestan oyuna giriyor.

Dakika 70: Galatasaray'da Burak Yılmaz ceza alanı içinde topla buluştu ve rakibiyle girdiği mücadelede yerde kaldı ancak hakem devam kararı verdi.

Dakika 72: Galatasaray'da oyuncu değişikliği... Selçuk İnan oyundan çıkıyor yerine Umut Bulut oyuna dahil oluyor.

Dakika 78: Anderlecht'te son oyuncu değişikliği... Takımının ve maçın tek golünü atan Dennis Praet oyundan çıkıyor yerine Leander Dendoncker oyuna giriyor.

Dakika 79: Temsilcimiz Galatasaray da son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor... Alex Telles oyundan çıkarak yerini Tarık Çamdal'a bırakıyor.

Dakika 90: GOOOOOOOOLLLLL... Burak Yılmaz...

11'LER BELLİ OLDU

G.Saray-Anderlecht maçının 11'leri belli oldu. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, 2014-15 sezonunu Anderlecht maçıyla açıyor. D Grubu'nda Arsenal ve Dortmund ile de mücadele edecek temsilcimiz, ilk maçını kazanarak iyi bir başlangıç istiyor.

Son iki sezonda gruptan çıkmayı başaran Galatasaray, aynı başarıyı üstüste 3. kez tekrarlama için Belçika ekibi karşısında mutlaka iyi bir sonuç almak zorunda. Bu kritik maç öncesi temsilcimizde önemli bir eksik yok.

Eskişehir maçında cezası nedeniyle oynayamayan Melo kadroya dönüyor. Prandelli'nin bu maçta en güvendiği isim ise geçen sezon takımı taşıyan isimlerin başında gelen Sneijder. Anderlecht'te ise kaleci Proto cezalı...

Türk Telekom Arena'da saat 21:45'te başlayacak maçı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan hakem Istvan Vad yönetecek.

STAR TV CANLI İZLE

GALATASARAY-ANDERLECHT

SAAT: 21.45
STAT: TT Arena
HAKEM: Istvan Vad

GALATASARAY: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk, Dzemaili, Sneijder, Burak, Pandev
TEKNİK DİREKTÖR: C.Prandelli

ANDERLECHT: Roff, Deschacht, Nuytink, Mbemba, Colin, Defour, Tielemans, Acheamdowg, Praet, Najar, Mitrovic
TEKNİK DİREKTÖR: Besnik Hasi

ASLAN KÜKREMEYE HAZIR

Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden tek takım olan Galatasaray, Devler Ligi macerasına Anderlecht maçıyla başlıyor. Aslan kükremeye hazır. Galatasaray, Devler Ligi macerasına Anderlecht maçıyla başlıyor. Galatasaray ile Anderlecht maçı saat 21.45'te başlayacak. Star TV'den canlı izlenecek. Sarı-kırmızılılar ilk maçından galibiyetle ayrılarak Arsenal ve Borussia Dortmund gibi zorlu ekiplerin bulunduğu D Grubu'na iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Galatasaray, Anderlecht ile ilk kez 1976-1977 yıllarında Kupa Galipleri Kupası'nda karşılaştı ve 2 maçta da 5-1 mağlup oldu. Galatasaray ile Anderlecht arasındaki karşılaşma bu gece saat 21.45'te başlayacak. TT Arena'da oynanacak mücadeleyi Macar Istvan Vad yönetecek. nbsp;
nbsp;Galatasaray 1-1Anderlecht

7 MİLYAR nbsp;EURO 'LUK RESİTAL BAŞLIYOR
Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2014-2015 sezonu, bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. Bu sezon gruplarda mücadele edecek 32 takımın futbolcularının toplam piyasa değeri 7 milyar 300 milyon avroyu (Yaklaşık 21 milyar lira) buluyor. Devler Ligi'nin en pahalı takımı 673 milyon avro değeriyle Real Madrid. Real'i 606 milyon avro ile Barcelona, onu da 564 milyon avro bütçe ile Bayern Münih izliyor. Temsilcimiz Galatasaray ise 177 milyon avroluk değeriyle 32 takım içinde 16. sırada yer alıyor. Futbolcu bazında ise Messi 120, Ronaldo ise 100 milyon avro ile en pahalı oyuncular.

DEVLER LİGİ'NDE GECENİN PROGRAMI
A GRUBU
21.45 Juventus-Malmö
21.45 Olimpiakos-A.Madrid

B GRUBU
21.45 Real Madrid-Basel
21.45 Liverpool-Ludogorets

C GRUBU
21.45 Benfica-Zenit
21.45 Monaco-B.Leverkusen

D GRUBU
21.45 B.Dortmund-Arsenal
21.45 G.Saray-Anderlecht
nbsp;Galatasaray 1-1Anderlecht
MELO'YU HIRS BASTI
Sosyal medya hesabından yaptığı bir retweet yüzünden PFDK tarafından 2 maç ceza alan ve bunun şokunu yaşayan Melo'yu hırs bastı. Ligde oynayamamanın acısını Şampiyonlar Ligi'nde çıkaracağını söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Süper Kupa'dan bu yana yaşadığım olaylarda bana inanılmaz destek veren taraftarlara olan borcumu vereceğim mücadeleyle ödeyeceğim" dedi. nbsp;
nbsp;Galatasaray 1-1Anderlecht

Gol silahı Burak
Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Devler Ligi arenasında çeyrek final oynanan 2012-13 sezonunda forma giydiği 9 maça 8 gol sığdıran Burak, geçen sezon ise şanssızlığını kıramayarak skora katkı yapamamıştı. Anderlecht karşısında da takımının en önemli gol silahı durumundaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde yeniden adından söz ettirebilmek için mücadele verecek.

Cimbom kasayı dolduracak
Galatasaray, Devler Ligi'nde kasasını dolduracak. Beşiktaş'ın elenmesiyle pazarlama havuzu gelirinin de tek başına sahibi olan Galatasaray, henüz lig başlamadan 15 milyon avronun üzerinde bir geliri garantiledi. Sarı-kırmızılılar Devler Ligi'nde her galibiyete 1 milyon, her beraberliğe 500 bin avro kazanacak. Galatasaray gruptan çıkması halinde 3.5 milyon avroyu daha kasasına koyacak. nbsp;

Devler Ligi'nde 152. randevuda
Galatasaray, Anderlecht maçıyla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde 152. defa sahaya çıkıyor. Şampiyon Kulüpler Kupası olarak başlayıp, Şampiyonlar Ligi olarak devam eden organizasyonda ilk karşılaşmasını 1956-57 sezonunda yapan sarı-kırmızılılar geride bıraktığı 151 maçta 55 galibiyet, 37 beraberlik ve 59 yenilgi aldı. nbsp;

Anderlecht iddialı geldi
Galatasaray'ın rakibi Anderlecht, dün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi. Akşam TT Arena'da son çalışmasını yapan Belçika ekibinde oyuncular ve Teknik Direktör Besnik Hasi iddialı açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Galatasaray'ın gücünü biliyoruz ama biz de buraya kolay teslim olmaya gelmedik. İyi bir başlangıç yapmak isityoruz" dedi. Takımın yıldızı Defour da "İlk yarım saatlik baskıyı atlatırsak güvenimiz yerine gelir, sonrası da kolay olur" dedi. Anderlecht, maçın son provasını TT Arena'da gerçekleştirdi. nbsp;

Maça giriş uyarısı! nbsp;
G.Saray Kulübü bugünkü Anderlecht maçında passolig kart zorunlu olmamasına rağmen taraftara uyarıda bulundu. İnternet sitesinden yapılan açıklamada, "Passolig kartınızın üzerine koltuk bilgileriniz tanımlanmış olmalı, kartınız yoksa tek geçişlik kartları tedarik edin. Maç saati yoğunluğu yaşamamak için karşılaşmadan en az 2 saat öncesinde stadyumda olun" ifadeleri kullanıldı.

G.SARAY'IN TEKNİK PATRONU ANDERLECHT'İ YENECEKLERİNİ SÖYLEDİ
G.Saray Teknik Direktörü Cesare Prandelli Anderlecht maçına yönelik basın toplantısında temkinli ancak umutlu mesajlar verdi. Devler Ligi'nde farklı bir G.Saray izleteceklerini söyleyen İtalyan çalıştırıcı, "Genç bir takımla oynayacağız. Dikkatli olmalıyız ama bu platformda kalite konuşur. Kaliteli takımlar farklılık getirir. Biz de kaliteli bir ekibiz. Taraftarımızla birlikte yarın (bugün) 3 puan almayı hedefliyoruz" sözlerini kullandı. Lige göre daha daraltılmış bir orta saha oluşturacaklarını vurgulayarak tek forvet sinyali veren Prandelli, "Değişiklikleri göreceksiniz. Eskişehir maçında Burak ve Bruma vardı. Biz bu maçta komple oynamaya çalışacağız" dedi. Tecrübeli teknik adam Sneijder'in ne zaman hazır olacağına ilişkin soruya, "Sneijder Dünya Kupası'ndan sonra bizimle uzun süre çalışamadı. Yavaş yavaş hazırlıyoruz. Daha iyi olacaktır" cevabını verirken Hollandalı oyuncunun Eskişehir maçında direkt soyunma odasına gitmesiyle alakalı olarak, "Bundan sonra benden izin almadan oyuncular soyunma odasına gidemeyecek" sözleriyle hem Hollandalı oyuncuya hem de takıma gözdağı verdi. Prandelli son olarak taraftara çağrıda bulunarak, "Bizim arkamızda olsunlar. Zor duruma düşebiliriz ancak onların desteğiyle her şeyi düzeltebiliriz" mesajı verdi.
nbsp;Galatasaray 1-1Anderlecht
PRANDELLİ: DERSİMİZ GOL
Galatasaray, Anderlecht ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı çalışmayla tamamladı. Teknik Direktör Cesare Prandelli, gol yollarında etkisiz kaldıklarını söylerken, son vuruşlar konusunda oyuncularını uyardı. Rakip kale önünde pas tercihlerinin gol pozisyonu bulma açısından önemine vurgu yapan İtalyan hoca, "Fırsat bulduğunuzda şut çekmekten korkmayın" dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...