Hacıosmanoğlu: Bu gruptan çıkarız

Hacıosmanoğlu: Bu gruptan çıkarız

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

"Gruptan çıkacak güce sahibiz" diyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, geçen sezonki başarıyı daha yukarılara taşımak istediklerini söyledi. Hacıosmanoğlu, "Geçtiğimiz sezon tüm camiamızın gururlandığı başarılar elde ettik. Ancak bu yıl hedefimiz daha yukarısı. Hocamız tecrübesiyle bize bu anlamda ciddi katkılar yapacak. Yönetim olarak maddi sorumluluklarımızı yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Taraftarlarımız da manevi yönden bize sahip çıkıyor. Futbolcularımız da daha iyisini yapmak için ellerinden geleni yapıyor. Bu sezon 3 kulvarda da önemli başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. Öte yandan Trabzonspor, F.Bahçe maçında taraftarların sebep olduğu "çirkin ve kötü tezahürat" yüzünden PFDK'ya sevk edildi.

KHARKİV'E GİTTİLER
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde M.Kharkiv ile oynayacağı grubun ilk maçı için dün Ukrayna'ya uçtu. Bedensel engelli Emre Vural isimli taraftarın kafileyi uğurlamaya gelmesi havaalanında duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. nbsp;Yaklaşık 2.5 saatlik yolculuğun ardından kafileyi taşıyan uçak, Ukrayna hava sahasını fazla kullanmadan güvenli bir rotayla Lviv kentine iniş yaptı.

Avrupa'da THY ile uçacak
G.Saray'la imzaladığı sponsorluk anlaşmasıyla Türk sporuna farklı bir sponsorluk modeli kazandıran Türk Hava Yolları, Trabzonspor'la da aynı modeli uygulama yolunu seçti. Bordo-mavililer, Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda bir yıl boyunca sahaya "Turkish Airlines" logolu formayla çıkacak. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...