Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Daha 17 yaşında! Yıllar geçiyor ama o yaşlanmıyor

Daha 17 yaşında! Yıllar geçiyor ama o yaşlanmıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin maestrosu Emre Belözoğlu ilerleyen yaşına rağmen gösterdiği performansla takımdaki gençlere taş çıkarıyor.

Sezon öncesi İtalya'ya giderek özel bir detoks programına katılan Emre Belözoğlu yoğun çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde 35. doğum gününü kutlayan milli yıldız, sarı-lacivertlilerin Süper Lig'de oynadığı iki maçta da takımın en iyisi olmayı başardı. Emre, Karabük ve Trabzon maçlarında Fenerbahçe'nin en etkili ismi olarak ön plana çıktı. Milli yıldız, toplam 8 dakika 56 saniye süreyle Fenerbahçe'nin en çok topla oynayan ismi olurken, 188 topla buluşma, 153 isabetli pasla da takım arkadaşlarının önünde yer aldı. Türkiye'nin İzlanda'yla oynadığı maçta da sahada ayakta kalmayı başaran nadir oyunculardan biri olan Emre, kendi performansıyla ilgili olarak, "Her zaman iyi olacağım sözünü veremem ama her zaman iyi mücadele edeceğimin sözünü verebilirim" diyerek hırsını ortaya koydu. Fenerbahçe'nin 20. şampiyonluğuna odaklanan ve bu inancını forma numarasını 20 olarak değiştirerek gösteren Emre, bu sezon agresif tavırlarından daha uzak bir görüntü çiziyor. Emre, saha içindeki lider duruşuyla dikkatleri üzerine çekerken, teknik direktör İsmail Kartal'ın da saha içindeki yardımcısı olarak ön plana çıkıyor. gt; M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...