Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray KAP'a bildirdi! İşte yeni sponsor

/ Kaynak: İHA
Galatasaray KAP'a bildirdi! İşte yeni sponsor

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası iç ve dış saha maçları için Huawei ile anlaştı.

Galatasaray, 2014-2015 sezonu forma sponsoru Huawei ile anlaşma sağladı. Bugün TT Arena Stadı'nda düzenlenen imza törenine sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ve Huawei Türkiye Genel Müdürü Zhao Gang katıldı.


İşte Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama; Şirketimiz ile Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Şti. arasında Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası iç ve dış saha maçlarında 2014 - 2015 sezonu geçerli olmak üzere 4.130.000 Usd (kdv dahil) bedelle Forma Sponsorluğu sözleşmesi imzalanmıştır.
Galatasaray KAP'a bildirdi! İşte yeni sponsor

AYSAL: "GALATASARAY BİR DÜNYA TAKIMIDIR"
"2014-2015 sezonu sonuna kadar Huawei formalarıyla mücadele edeceğiz" diyen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Galatasaray dünya takımıdır ve bu anlaşma ile ligimizin marka değerinin artırmada öncü olmaktadır. Böyle global markalarla gerçekleştirdiğimiz tüm ortaklıklarla, kulübün hem saha içi hem de saha dışı büyümesinde katkısı olacaktır. Galatasaray ailesi adına Huawei'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.


"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İYİ YERLERE GELECEĞİZ"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, dün oynanan ve 1-1 sona eren Anderlcht maçı hakkında, "İlk maç her zaman bir başlangıç. 1 puan ile başladık. Diğer puanlar da gelecektir. Ekibimize güveniyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde iyi yerlere geleceğiz. Kulübümüz kararlı ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.


GANG: "GALATASARAY'IN ORTAĞI OLMAKTAN MUTLUYUZ"
Huawei Türkiye Genel Müdürü Zhao Gang ise burada olmaktan büyük bir zevk aldığını ifade ederek, "Galatasaray'ın ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sporun ve futbolun değerinin farkındayız. Futbola destek veriyoruz. Galatasaray sadece Türkiye değil, Avrupa'da ve Orta Doğu'daki en başarılı kulüplerden. Türkiye ve İstanbul dünyanın en önemli istasyonlarından. Türkiye genç, artan ve çalışkan nüfusa sahip. Türkiye bizim için önemli bir pazar. Galatasaray ile olan mükemmel ilişkimizden gurur duyuyorum. Daha önce Arsenal ve Paris Saint Germain ile yaptığımız gibi iyi ve başarılı işler çıkaracağımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...