Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayern Münih kan terledi!

Bayern Münih kan terledi!

SPOR Haberleri

Avrupa'nın iki dev kulübü Bayern Münih ile Manchester City, Allianz Arena'da kozlarını paylaştı. Maçın tek golü Boateng imzalı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu ilk haftasında büyük bir maç oynandı. Avrupa'nın iki dev kulübü Bayern Münih ile Manchester City, Allianz Arena'da kozlarını paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı ev sahibi Bayern Münih son dakikada bulduğu golle 1-0 kazandı. Karşılaşmada rakibine oranla daha etkili bir görüntü çizen Bayern Münih, ilk yarıda Thomas Müller ve Robert Lewandowski ile yakaladığı mutlak pozisyonları gole çeviremedi. Alman ekibinde Arjen Robben yedek kulübesinde oyuna başlarken, 76. dakikada oyuna girdikten sonra takımını hücum anlamında hareketlendirdi. Münih'te 90. dakikada bir duran topta ileriye çıkan Boateng, ceza alanı çizgisinden, çaprazdan yaptığı vuruş ile takımını öne geçirdi, maç da 1-0 sona erdi. Öte yandan karşılaşmanın son 15 dakikasında önce Robben'in yerde kalmasının ardından Bayern Münih, sonra da David Silva'nın düşmesi ile birlikte Manchester City penaltı itirazlarında bulundu. nbsp;
Roma'nın dönüşü muhteşem oldu nbsp;
Bu arada grubun diğer maçında Roma evinde Spartak Moskova'yı topa tuttu ve grupta ilk hafta maçlarının ardından liderliğe yerleşti: 5-1. Salih Uçan'ın kadroda yer almadığı Roma'ya, 3 yıl sonra geri döndüğü Devler Ligi'nde galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Iturbe, 10. ve 31. dakikalarda Gervinho, 20. dakikada Maicon ile 51. dakikada kendi kalesine Sergey Ignashevich attı. CSKA'nın tek sayısı ise 82. dakikada Ahmed Musa'dan geldi.

nbsp;Bayern Münih kan terledi!


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...