Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesuz Özil' Arsene Wenger'in sabrını taşırmaya başladı!

Mesuz Özil' Arsene Wenger'in sabrını taşırmaya başladı!

SPOR Haberleri

Mesut Özil'i Borussia Dortmund maçının en kötü ismi seçen İngilizler, yıldız futbolcunun Arsene Wenger'in sabrını taşırmaya başladığını dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray 'ın da bulunduğu D Grubu'nda gecenin diğer maçı Borussia Dortmund ile Arsenal arasında oynanırken, Alman ekibi sahadan 2-0 galip ayrıldı. Konuk ekipte karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mesut Özil, 66. dakikada hocası Arsene Wenger tarafından oyundan alındı, yerini Santi Cazorla'ya bıraktı.
Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar
İngiliz basını, Türk asıllı Alman futbolcuyu yerden yere vurdu. Daily Mirror gazetesi, 4 puanla en düşük notu verdiği oyuncuyu sahanın en kötüsü olarak gösterdi ve "Sahada yoktu, berbat bir oyun sergiledi" ifadelerini kullandı.
"50 MİLYON EURO 'YA LAYIK OLDUĞUNU GÖSTERMELİYDİ"
The Guardian'da "Mesut Özil bir Dünya Kupası kahramanı olarak döndü ancak Hollywood sonu yok" başlığıyla yayınlanan haberde ise oyuncunun yokları oynadığı belirtilerek, "Arsenal'in Alman yıldızı kendisi için ödenen 50 milyon Euro'ya layık olduğunu artık göstermeye başlamalıydı ancak bunu başaramadı" değerlendirmesi yapıldı ve yıldız oyuncunun artık Wenger'in sabrını taşırmaya başladığına vurgu yapıldı. nbsp;(Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...