Sneijder'den kaptanlık çıkışı

Sneijder'den kaptanlık çıkışı

SPOR Haberleri

G.Saray'da kaptan Sabri'nin kadro dışı kalmasıyla yeni bir kaptanlık krizi ortaya çıktı.

Galatasaray'da kaptan Sabri'nin kadro dışı kalmasıyla yeni bir kaptanlık krizi ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekibin kaptanlığına Selçuk İnan getirilmiş, 2. kaptanlığa Melo, Sneijder ve Chedjou'nun seçilmesi uygun görülmüştü. Sneijder, çok ayaklı kaptanlık sistemine karşı çıkarak sadece kendisinin 2. kaptan yapılmasını istedi. Hollandalının bu isteği Aysal'a iletildi.
Selçuk-Burak'a Arda desteği
Anderlecht maçında taraftarın tepkisine maruz kalan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'a Arda Turan'dan destek geldi. Arda Instagram'dan iki yıldızın yer aldığı kareyi paylaşırken, "Canlar... her zaman giydiklerinin hakkını verenler. Kaybedilmiş bir şey yok ama bize kazandırdığınız ve kazandıracağınız çok şey var @17by Paşa (Selçuk İnan) saygı!" şeklinde mesaj yazdı.
Kaleci Muslera hayrete düştü
Anderlecht önünde Burak'ın gol atması sonrası ıslıklanması ve Veysel'e gösterilen tepki Muslera'yı şaşırttı. Sarı-kırmızılı kaleci, "Her iki kale önünde oynarken ayrı bir motivasyonum oluyor. Bu takımın parçası olduğum için gururluyum ama Burak'a ve ilk kez bu tecrübeyi nbsp;yaşayan Veysel'e yapılanlara inanamıyorum" diye konuştu.

Her maç kazanılamaz!
G.Saray Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, nbsp;Anderlecht karşılaşması sonrası ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Özdemir, her maçın kazanılmayacağını belirterek ''Futbolda üç netice vardır, her dakika Galatasaray galip gelecek diye bir olay yok" sözleriyle taraftara serzenişte bulundu. Özdemir, "Taraftarın da sabırlı olması lazım. Bütün oyuncular canla başla koşturdular'' dedi. Sarı-kırmızılı yönetici, "Selçuk iyi niyetli ve elinden geleni yapmaya çalışıyor. O da ileride düzelecektir'' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...