Galatasaray'da taraftar destek mi, köstek mi oluyor?

/ Kaynak: DHA
Galatasaray'da taraftar destek mi, köstek mi oluyor?

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray Futbol Takımı harabeye dönmüş durumda.

Şampiyonlar Ligi'nde grubun en zayıf ekibi olarak görülen Anderlecht karşısında 1 puanı son dakika golüyle kurtaran sarı kırmızılı futbolcuların hemen hepsi taraftar gerilimi yaşıyor.


Anderlecht maçında başta Selçuk olmak üzere Sneijder ve Melo hariç bütün futbolcuların karşılaşmanın ilk 15 dakikasından itibaren en küçük pas hatasında yuhalanmaya başlaması, sarı kırmızılı futbolculara şaşkına çevirmiş durumda.


FUTBOLCULAR TARAFTARLARDAN ANLAYIŞ BEKLİYOR
Son dakikada gelen golle bir puanın kurtulmasına rağmen hiçbir sevinç yaşayamayan sarı kırmızılı futbolcular taraftardan anlayış bekliyor.


G.Saray'a 15 gün önce transfer olan Dzemaili'nin bile isyan noktasına geldiği öğrenildi. Dzemaili'nin maç sonrası teknik direktör Prandelli'ye "15 dakikadan sonra kendi seyircimiz arkadaşlarımı yuhalamaya başladı. İnanamadım bu duruma, henüz işin başındayız. Ben de burada ikinci, kendi seyircimiz önünde ilk maçımı oynadım, bu tepki akıl almaz" yorumunu yaptığı öğrenildi.


BURAK YILMAZ: "GOLÜ KAÇIRSAM YİNE YUHALANACAĞIMI BİLİYORDUM, KORKTUM VURAMADIM, UMUT'A PAS VERDİM"
Anderlecht maçının son dakikasında gelen gol sonrasında stadyum anonsçusunun golü dile getirirken bile Burak Yılmaz'ın seyircilerin bir bölümünce yuhalanması, sarı kırmızılı futbolcuların şaşkınlığını daha da artırdı. En fazla protestolarla karşı karşıya kalan Burak Yılmaz'ın yakın arkadaşlarına yakındığı ve Umut Bulut'a pas verdiği pozisyonla ilgili olarak "Önüm boştu vuramadım korktum. Golü kaçırsam yine yuhalanacağımı biliyordum, korktum ve daha garantide olan Umut'a pas verdim" yorumunu yaptı. Burak Yılmaz'ın bu psikolojik hali sarı kırmızılı futbolcuların üzerindeki taraftar baskısını ortaya sererken, taraftar baskısına en fazla hedef olan Selçuk İnan'ın ise Prandelli ile konuşup Balıkesir maçında kendisini yedek bırakmasını isteyeceği ileri sürüldü.


Sarı kırmızılı ekipte protestolardan nasiplenen Veysel ise yakın dostlarına dert yanarak, "Henüz 10. dakikada ilk orta yaptığım pozisyonda yakın tribünlerden ana avrat küfür edenler oldu. Bir an düşündüm deplasmanda mı oynuyoruz diye. Maç boyu sürekli kendi taraftarımızdan küfür yedim. Bunu hak edecek ne yaptık?" diye yakındığı öğrenildi.


G.Saray tribünlerinin sevgilisi olan Muslera'nın da takım arkadaşlarına yapılan protestolara tepki gösterdiği açıkça medyaya yansırken Uruguaylı kalecinin soyunma odasında Türk futbolcuları yatıştırıp teselli etmeye çalıştığı bildirildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...