Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Görev değişiklikleri yapıldı

/ Kaynak: İHA
Görev değişiklikleri yapıldı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'de bugün yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında Abdullah Kığılı ve Ahmet Özokur'un ayrılma talepleri kabul edildi.

Fenerbahçe'de bugün yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında Abdullah Kığılı ve Ahmet Özokur'un ayrılma talepleri kabul edilirken, yerlerine yeni isimler atandı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün yapılan olağan yönetim kurulu toplantımızda kulübümüz yönetim kurulu üyesi Sayın Ahmet Özokur, yönetim kurulumuzdaki görevinden özel nedenlerinden dolayı ayrılmak istediğini belirtmiştir. Bu kararın kendisi ve Fenerbahçe Spor Kulübü adına daha etik bir davranış olacağını beyan etmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulumuzca Sayın Ahmet Özokur'un talebi görüşülmüş ve kabul edilmiştir.

Yönetim Kurulu toplantısına gelerek tüm yönetimle vedalaşan Sayın Ahmet Özokur'a Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi'ne katkıları için teşekkür edilmiş ve hizmetlerinden dolayı kendisine bir plaket takdim edilmiştir. Sayın Özokur'a bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz. Fenerbahçe asbaşkanlarından Sayın Ömer Temelli, Sayın Ahmet Özokur'un ayrılması üzerine Fenerbahçe Erkek Basketbol Şube sorumluluğuna yönetim kurulu kararıyla getirilmiştir. Sayın Ömer Temelli'ye yeni görevinde başarılar dileriz. Daha önce Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekilliği görevinden istifa eden Sayın Abdullah Kiğılı'nın ayrılma kararı da yönetim kurulumuzca görüşülmüş ve kabul edilmiştir. Sayın Abdullah Kiğılı'ya da Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ve Fenerium'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Bu görev değişikliklerinin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü yedek üyelerimizden Sayın Ünal Uzun ve Sayın Hakan Dinçay asil üyeliklere getirilmişlerdir" denildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...