Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melo hakkında şaşırtan sözler: Takımda sevilmiyor!

Melo hakkında şaşırtan sözler: Takımda sevilmiyor!

SPOR Haberleri

UltrAslan'ın eski başkanı Oğuz Altay, 360 ekranlarındaki Kale Çizgisi adlı programda önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da Felipe Melo'nun Aziz Yıldırım hakkında attığı tweetin nbsp;ardından 2 maç ceza alması tüm tartışmaları beraberinde getirmişti. Ünal Aysal'ın ve taraftarların desteğiyle birlikte, Anderlecht maçından sonra taraftara 3'lü çektiren Melo'ya Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'tan da sert sözler gelmişti.
nbsp;
Birçok konuda gündeme gelen Felipe Melo hakkında bir sürpriz açıklama daha geldi. UltrAslan'ın eski başkanı Oğuz Altay, 360 ekranlarındaki Kale Çizgisi adlı programda konuşurken; "Felipe Melo, Galatasaray'da da takım içinde sevilen bir oyuncu değil" dedi.
nbsp;
Altay "Melo'nun saha içindeki performansından memnunum. Maç sonlarında gidip sevincini taraftarla paylaşması güzel. Ama sahada arkadaşları yuhalanmışken taraftarla diyaloğa girmesi paylaşım adına yakışıklı durmadı. Zaten Melo takım içinde sevilen bir oyuncu değil. Gökhan Zan ile antrenmanda bir tartışması olmuştu. Gökhan da, "Genç takımdaki arkadaşlara bağırmasın diye ikazda bulundum' demişti. Takım içinde sevilmiyor Melo" sözlerini kullandı.
nbsp;
Sarı-kırmızılı yorumcu ayrıca, "Galatasaray'ın toparlanması lazım. Başkan'dan başlayarak Galatasaray camiaya kadar toparlanmalı. Bu kadar sevgisizlik ortamının oluştuüu bir an görmedim. Sabır gösterilmezse Galatasaray birçok oyuncusunu kaybedecek. Burak ile Selçuk yeniden kazanılmalı" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...