Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gençlerbirliğine yeni teknik direktör

Gençlerbirliğine yeni teknik direktör

SPOR Haberleri

Teknik direktör arayışında olan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Tayfur Havutçu ile görüştüğünü açıkladı

Teknik direktör arayışları içerisinde olan Gençlerbirliği'nde başkan İlhan Cavcav, bir haftadan az bir süre içerisinde 60 teknik direktörün başvuru yaptığı söyledi, Tayfur Havutçu'yla görüşme yaptığını açıkladı.
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Cavcav, "Yeni teknik direktör meselesine Salı günü karar vereceğiz. Ancak ben Türkiye'de, Avrupa'da değişik yerlerde bu kadar teknik direktörün olduğuna şu dört gün içerisinde şaşırdım. Şirketimin faksı hiç durmuyor. Biri geliyor, biri gidiyor. Şu anda 60 teknik direktör önerildi. Daha bir hafta bile olmadı. Bizzat kendisi arayan teknik direktörler var. Bir tane kahraman getirdik, yolladık. İkinci bir kahraman getirdik, daha başlamadan bitirdi. Şimdi üçüncü bir kahraman getirmek istemiyoruz" dedi.


TAYFUR HAVUTÇU KAFAMDA OLAN İSİM
Tayfur Havutçu'yla görüştüm. Çok kafamda olan bir arkadaşımız. Ama Hikmet Karaman'la görüşmedim. Karaman çok değerli bir hoca. Hep başarılı olmuş bir teknik direktör. Ama kasamda Hikmet Karaman'la çalışmam için en az 10 milyon euro olması gerekir. Kasamda var; ama bu sefer Hikmet Karaman beni iflas ettirir. Gençlerbirliği diğer kulüplere benzemez. Hikmet hocanın, becerisini, çalışmasını çok taktir ederim. Gönlümde de yatan Hikmet Karaman; ama onun bu transfer politikasıyla, gelir Gençlerbirliği'ne çok faydalı olur, ama bir sonraki sene maddi açıdan ne olur bilemiyorum. Şu anda isim vermek istemiyorum; ama Salı günü kesin kararımı vereceğim" şeklinde konuştu.
Gençlerbirliğine yeni teknik direktör

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...