Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Caner ve Topal sevinci

Fenerbahçe'de Caner ve Topal sevinci

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Mehmet Topal ve Caner Erkin'den sevindirici haber.

Sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı çalışan iki futbolcu, sabah yapılan antrenmanın tamamında takımda yer aldı. İki futbolcunun da ağrılarının büyük ölçüde geçtiği ve G.Antep maçında ilk 11'de yer alacağı belirtildi. Sakatlığı bulunan Meireles ise sahada takımdan ayrı koşu yaptı.

"Doctore" Webo!
Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcüsü Pierre Webo'yu takım arkadaşları ABD yapımı televizyon dizisi Spartacus'un önemli karakterlerinden 'Doctore' benzetiyorlar. Takım arkadaşları Webo'yu 'Doctore' diye çağırıyorlar. Webo da, "Ben bir aktör, oyuncu olabilirim" diyor. İstanbul'a aşık olduğunu dile getiren Webo, "Harika bir yer, bundan daha iyisi olamaz. İstanbul gibi şehirde futbol oynamak fantastik" ifadelerini kullandı.

Egemen koşulara başladı nbsp;
Dizinden geçirdiği ameliyatın ardından koltuk değneklerini atan Egemen Korkmaz özel program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli futbolcu, yerçekimsiz koşu bandı (Alter G) ile koşulara başladı. Günlerini bu aletle çalışarak geçiren Egemen Korkmaz bir an önce sahalara dönmek için çalışmalarını hiç aksatmadan büyük bir istek ve hırsla sürdürüyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...