Golü attı ülkesini yaktı!

Golü attı ülkesini yaktı!

SPOR Haberleri

UEFA sıralamasında Yunanistan ile aramızdaki farkın kapanmasını Yunan futbolcu önledi

Türkiye, bu hafta Avrupa kupalarında oynanan maçlarla UEFA'da 12'nci sıradaki yerini korudu. Ancak İsviçre ve Yunanistan'la aramızdaki fark azaldı. İsviçre'ye Young Boys puan kazandırırken, Basel ve Zürih yenildi. Yunanistan'da Olimpiakos ve PAOK galip geldi, Asteras da Beşiktaş'tan aldığı 1 puanla katkı yaptı. Komşu'nun puanı 29.100'e yükseldi.
Türkiye ise G.Saray ve Beşiktaş'ın beraberlikleri, Trabzonspor'un galibiyetiyle hanesine 0.800 puan ekledi ve 29.600 puana ulaştı. Beşiktaş'ın Asteras'a puan kaptırması Yunanistan'la farkın kapanmasına yol açtı. Ancak Trabzonspor'un Papadopoulos'un golüyle kazanması, Türkiye'yi sevindirirken, Yunanistan'ı üzdü. Bu gol olmasa iki ülke arasındaki fark 0.300'e inecekti.
Sezon sonunda oluşacak sıralama, 2016-17'de Avrupa'ya katılımı belirleyecek. UEFA, önümüzdeki yıldan itibaren ilk 12'deki ülkelerin kupa şampiyonlarına doğrudan Avrupa Ligi hakkı verecek. Eğer Türkiye 12'nci sıradan geriye düşerse lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynamak durumunda kalacak.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Bordo-mavili formayı ilk defa sırtına geçiren Avraam Papadopoulos, Trabzonspor'a 3 puanı getiren golü attıktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Teknik Direktör Halilhodzic'e sarılan Yunan oyuncu, sakinleştikten sonra soyunma odasına giderek galibiyeti takım arkadaşlarıyla kutladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...