Halilhodzic'li Trabzon'un bileği bükülmüyor

Halilhodzic'li Trabzon'un bileği bükülmüyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Vahid Halilhodzic yönetiminde oynadığı 5 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi

Sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Trabzonspor, baştan aşağı yenilediği kadrosuyla Süper Lig ve Avrupa'da boynu bükülmüyor. Bordo-mavililer lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 5 resmi maçta, 2 galibiyet, 3 beraberlik elde ederek mağlubiyet yüzü görmedi. Halilhodzic yönetimindeki, bordo-mavililer ilk olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov karşısında 2-0 ve 0-0'lık sonuçlarla tur atlayarak gruplara kaldı. Ligde Erciyesspor ile Fenerbahçe maçlarından golsüz beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Metalist Kharkiv'i 2-1 yenmeyi başardı. Bordo-mavililer, Halilhodzic'le 5 resmi maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik alarak taraftarlarının yüzünü güldürürken, rakip filelere 4 gol bırakıp, kalesinde 1 gol gördü.
Trabzonspor'un 5 resmi maçtaki 4 golü de yabancı futbolcularından geldi. Bordo-mavililerin, 2-0 galip geldiği maçta golleri Cardozo ve Medjani atarken, Metalist Kharkiv maçında da golleri Constant ve Papadopoulos kaydetti.
Savunma anlamında işlerin yolunda gittiğini ve 5 maçta sadece 1 gol yediklerini vurgulayan Teknik Direktör Halilhodzic, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi. Metalist Kharkiv'i yeterince incelediğini ifade eden Boşnak teknik adam, "Nasıl bir taktik anlayışıyla oynayacaklarını biliyordum. Buna dayanarak kendi taktiğimizi, stratejimizi uyguladık. Birkaç oyuncularının da iyi olduğunu biliyorduk. Legia Varşova ile sahamızda karşılaşacağız. Eğer kazanırsak gruptan çıkma adına büyük şans yakalayacağız" ifadesini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...