G.Birliği'nden 3 puan siftahı

G.Birliği'nden 3 puan siftahı

SPOR Haberleri

Lige kötü başlangıç yapıp teknik direktör değişikliğine giden başkent ekibi Eskişehirspor'u Uğur ve Stancu ile geçerek ilk 3 puanını aldı

Sezona iyi başlayan Eskişehirspor ile teknik direktör değişikliğine giden G.Birliği karşılaşmasında gülen başkent ekibi oldu: 0-2. Maça hızlı giren ve bir şutu direkten dönen Eskişehirspor önünde G.Birliği golü ulaşan taraftı. 31. dakikada Uğur'un vuruşu defansa çarpıp Boffin çabalarına rağmen çizgiyi geçince ilk yarı 1-0 başkent ekibinin üstünlüğü ile sona erdi. Eskişehirspor ikinci yarıya yine hızlı başladı, bu sefer Berkay'ın bir şutu direkten döndü. Ev sahibinin bol yakaladığı gol fırsatları G.Birliği kalecisi Dahlin'in ellerinde eridi. 86. dakikada gelişen ani atakta G.Birliği Uğur'un pasında Stancu ile farkı ikiye çıkararak 3 puan siftahı yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...