Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şaşırtan transfer! Artık Şırnak'ta

/ Kaynak: DHA
Şaşırtan transfer! Artık Şırnak'ta

SPOR Haberleri  / DHA

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Cizrespor, sözleşme imzalamak için Fildişi Sahili'nden golcü futbolcu Sergey Pacome Djıehoua'yu Cizre'ye getirdi.

Djıehoua, Cizre'de taraftarlar tarafından coşkulu şekilde karşılandı. Türkiye Ziraat Kupası'nda da mücadele eden Cizrespor'un renklerine katmak için getirdiği Djıehoua, transfer olacağı için mutlu olduğunu dile getirdi. Türkiye'de Antalyaspor ve Boluspor'un formasını giydikten sonra geçen yıl Yunanistan'ın 2'nci Ligi takımlarından AO Glyfada oynayan Djıehoua'yı transfer edecekleri için memnun olduklarını dile getiren Cizrespor Başkanı Salih Sevinç, şöyle dedi: "Cizrespor'un bu sene şampiyon olma hedefine ulaşabilmesi için ideal bir transfer olduğunu düşünüyorum. İnşallah sağlık kontrolünden geçtikten sonra herhangi bir sıkıntısı olmazsa sözleşmemizi imzalayacağız." Djıehoua, "Buraya geldiğim için çok memnun oldum. Taraftarlar da beni çok sevdi, o yüzden çok memnun oldum. Türkiye futbolunu zaten biliyorum. Cizrespor'u şampiyon yapmak için geldim" diye konuştu.
Şaşırtan transfer! Artık Şırnak'ta

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...