Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prandelli: 'Herkesi ezer geçeriz'

/ Kaynak: DHA
Prandelli: 'Herkesi ezer geçeriz'

SPOR Haberleri  / DHA

Takımının sıra dışı bir metotla çalıştıran İtalyan hoca Prandelli, eleştirilere kulak asmadan iddialarına devam etti

Yapılan ekstra yüklemelerin 6. haftadan itibaren karşılık bulacağını belirten Aslan'ın patronu, "Fenerbahçe'ye karşı en iyi seviyemizde olacağız. O haftadan sonra rakip tanımaz, herkesi ezer geçeriz" iddiasını ortaya attı.
Fanatik gazetesinden Serdar Dinçbaylı'nın haberine göre; Galatasaray'da takım ve teknik heyet eleştiriliyor ama hiçbir şey Prandelli'nin keyfini kaçırmıyor. Çünkü İtalyan hoca planlarını yaptı, 6. haftayı bekliyor... Kamp periyodundan bu yana geçmiş dönemlere oranla çok daha farklı ve yoğun bir çalışma programı uygulatan İtalyan hoca, ekstra yüklemelerin oluşturduğu olumsuzlukların yakın gelecekte sportif başarı olarak geri döneceğinden emin. Son Anderlecht maçından sonra soyunma odasında morali sıfıra inen öğrencilerine de durumu anlatan Prandelli'nin, "Tam istediğim gibi oynadınız, tebrik ediyorum. Tribünlere kulaklarınızı kapatın, ilerleyen haftalarda çok nbsp;
daha iyi olacak, kapasitenizin üzerine çıkacaksınız. Ne yaptığımızı biliyoruz" sözleri atmosferi değiştirdi.


'Tek ihtiyaç destek'
Prandelli'nin zamanlaması ise çok kritik bir kapışmayla denk düşüyor... "Her şey planladığımız gibi gidiyor. 6. haftadan itibaren formumuzun zirvesine ulaşacağız" derken tam da o bahsettiği haftada Süper Lig'de Galatasaray, Arena'da Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Deneyimli teknik adam, ezeli maç ile ilgili olarak, "Şu an için bizim tek ihtiyacımız taraftarın vereceği destek. Eğer büyük bir aksilik olmazsa 6. haftadan sonra tüm rakiplerimizi ezer geçeriz" iddiasını yakın çevresiyle net bir şekilde paylaşıyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...