Real Madrid gol oldu yağdı! 10 Gol var!

Real Madrid gol oldu yağdı! 10 Gol var!

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Deportivo'ya patladı.

İspanya La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid deplasmanda Deportivo ile karşı karşıya geldi. Riazor Stadı'nda oynanan mücadeleyi başkent ekibi 8-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri, 29., 41. ile 78. dakikada Cristiano Rolando, 66. ile 74. dakikalarda Gareth Bale ve 36. dakikada James Rodriguez ve 88. dakikada ile 90. dakikada Chicharito attı.. Deportivo'nun sayılarını ise 51. dakikada penaltıdan Haris Medunjanin ve 84. dakikada Toche attı.

Bu sonucun ardından, geçtiğimiz hafta sonunda eleştirilere maruz kalan Real Madrid nefes aldı ve puanını 6 yaparak 5. basamağa oturdu. Deportivo ise 4 puanla 12. sırada kaldı.

Real Madrid La Liga'nın 5. haftasında evinde Elche ile karşılaşacakken, Deportivo ise deplasmanda Celta Vigo'ya konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...