Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray, sezonun ilk yenilgisini aldı! Balık'esir'de esir düştü

Galatasaray, sezonun ilk yenilgisini aldı! Balık'esir'de esir düştü

SPOR Haberleri

Süper Lig'de ilk iki maçını da kaybeden Balıkesirspor "Kiralık Aslan" Sercan ve Gökhan Ünal'ın golleriyle siftah yaptı

Süper Lig'in 3. haftasında Balıkesirspor'a misafir olan Galatasaray, rakibine 2-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Ligin yenilerinden Balıkesirspor, bu sonuçla sezonun ilk galibiyetini alırken, G.Saray'ı da yenilgiyle tanıştırdı. Maçın hemen başında Sneijder'in şutu önce savunmaya ardından yan direğe çarparak kornere gitti. İlk 20 dakikada G.Saray'ın hızını Burak Yılmaz'ın ofsaytları kesti. 4 defa ofsayta düşen Burak'ın, itirazları sarı kartla son buldu. Kontrataklarla çıkan ev sahibi, 22'de 1-0 öne geçti. Sezon başında kiralık olarak Balıkesir'e gönderilen Sercan Yıldırım, Chedjou'dan sıyrılıp vurdu, Semih'in topuklarına çarpan top G.Saray ağlarıyla buluştu: 1-0. Sarı-kırmızılılar beraberlik fırsıtlarını Burak'la harcarken, Balıkesir 44'te farkı ikiye çıkardı. Chedjou'nun uzaklaştırmak istediği top, Santos'a çarpıp ceza sahası içerisindeki Gökhan Ünal'a geldi. Golcü oyuncu, Muslera'nın üstünden topu ağlarla buluşturmakta zorlanmadı: 2-0. nbsp;
İkinci yarıya Burak'ın şutuyla giren G.Saray, Balıkesirspor'un skoru korumaya çalışması yüzünden yarı alanda daha fazla göründü. 58'de Selçuk'un pasında Bruma önünü boşalttı ancak Emrullah'ı aşamadı. 60'ta Bruma ortaladı, ceza sahasındaki karambolde Sneijder üstten dışarı vurdu. Bütün hatlarıyla yüklenen sarı-kırmızılılar kalabalık Balıkesir savunmasını aşmakta zorlandı. 78'de kazanılan serbest vuruşta topun başına Burak geçti, Emrullah direk dibinde kontrol etti. Dzemaili-Umut ve Yasin-Pandev değişikliğine giden G.Saray gol için her yolu denerken, 80'de Sneijder vurdu, Emrullah yine gole izin vermedi. Maçın son 10 dakikası 30 metrelik alanda oynanırken, sarı-kırmızılılar kilidi açacak oyuncuyu bir türlü bulamadı. Karşılaşma 2-0 Balıkesirspor'un üstünlüğüyle sona ererken, G.Saray sezonun ilk yenilgisini aldı.

nbsp;Galatasaray, sezonun ilk yenilgisini aldı! Balık'esir'de esir düştü

BU GALİBİYETİN 40 YILLIK HATIRI VAR
Ligde bugüne kadar sadece 1975-1976 sezonunda mücadele eden Balıkesirspor, o dönem 9. haftada Galatasaray ile karşılaşmış ve maçı 33. dakikada Özer Umdu'nun golüyle 1-0 kazanmıştı. Ev sahibi yaklaşık 40 yıl aradan sonra evinde Aslan'ı bir kere daha devirmenin haklı sevincini yaşadı.



GOLLER: Sercan Yıldırım (dk.22), Gökhan Ünal (dk.44)
HAKEMLER: Çağatay Şahan, Nihat Mızrak, İsmail Şencan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...