Prandelli: 5 forvetle bile gol atamazdık

Prandelli: 5 forvetle bile gol atamazdık

SPOR Haberleri

Maç sonrası moralsiz görünen G.Saray Teknik Direktörü Prandelli, Balıkesirspor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzüntülü olduklarını söyledi.

"Kötü bir yenilgi ama sezon uzun, daha çok maç var" vurgusu yapan İtalyan çalıştırıcı, "Bu akşam hücuma dönük Burak, Sneijder, Bruma vardı ama çok yavaş oynuyoruz. Böyle yavaş futbolla gol bulamazsınız. Sahada 5 forvetle oynasak yine gol atamazdık. Daha hızlı ve konsantreli olmamız gerekiyor. Sadece zihinsel bir problem ve biz bu sorunu düzelteceğiz" dedi. "Daha agresif olmalıyız. Taraftarımız bizimle olduğu sürece daha iyi olacağız" sözlerini kullanan İtalyan teknik adam, maç öncesi Olcan Adın'ın kadroda olmaması ile ilgili olarak ise, "Ben idmanlarda kendini gösterebilen oyunculara şans veriyorum. Dönem dönem bunlar olur" açıklamasıyla yetindi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...