Süper Lig'de Toplu maç sonuçları ve puan durumu 23 Eylül

Süper Lig'de Toplu maç sonuçları ve puan durumu 23 Eylül

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasına üç maçla devam edildi. Fenerbahçe, sahasında Gaziantepspor'u penaltı golüyle 1-0 yendi

Beşiktaş, galibiyet serisi başlatmak için geldiği zorlu Bursa deplasmanında neye uğradığını şaşırdı. Karşılaşmaya baskılı başlayan Bursaspor, ilk 45 dakikada siyah-beyazlı takıma orta sahanın kendisine ait tarafını göstermezken, Beşiktaş hücum fırsatı yakaladığı dakikalarda şaşkın bir görüntü çizdi. Oğuzhan'ın varlıkla yokluk arasındaki ince çizgiden vazgeçememesi üzerine ileriye top taşımakta sıkıntı yaşayan Kartal'da ligde ilk resmi maçına çıkan Demba Ba da savunmaya yardım etmek zorunda kalınca Bursa kalecisi Harun için ilk 45 dakika can sıkıntısıyla geçti. Yeşil-beyazlılar 9'da Bakambu, 20'de Fernadao ile gole çok yaklaştı. Bilic daha fazla tahammül edemediği Oğuzhan'ı 43. dakikada kenara alırken yerine Sosa'yı oyuna sürdü.
Sosa-Olcay işbirliği nbsp;
İkinci yarıya Necip-Serdar değişikliğiyle başlayan Beşiktaş, Sosa'nın ağırlığını koymasıyla Bursaspor baskısını atlattı. Arjantinli oyuncunun topu ileri taşıması nedeniyle hücumda kendini gösteren siyah-beyazlılar, ilk ciddi pozisyonunu 60'ta yakaladı ancak Olcay'ın sol köşeden vuruşu dışarı çıktı. Final paslarındaki yanlış tercihler yüzünden sonuca gidemeyen Bursaspor, 73'te Demba Ba ve Olcay'ın paslaşarak bulduğu pozisyonla kalesinde tehlike yaşasa da Şener'in müdahalesi Beşiktaşlıları sevindirmedi. Karşılaşma berabere bitecek derken Sosa-Olcay ikilisi 86'da sahneye çıktı. Sosa taçtan gelen topu topuk pasıyla Olcay'ın önüne bırakırken siyah-beyazlıların istikrar abidesi sol çaprazdan nefis bir plaseyle topu ağlara gönderdi ve Bursa'da kâbus gören Beşiktaş'a 3 puanı getiren isim oldu.


Ligin 3. haftasında şu ana kadar yapılan maçlarda alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şöyle:

nbsp;Süper Lig'de Toplu maç sonuçları ve puan durumu 23 Eylül

-Sonuçlar-
Eskişehirspor-Gençlerbirliği: 0-2
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediyespor: 1-2
Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor: 2-0
Balıkesirspor-Galatasaray: 2-0
Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor: 2-1
Sivasspor-Torku Konyaspor: 0-0
Fenerbahçe-Gaziantepspor: 1-0
nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...