Emmanuel Emenike çıldırdı

Emmanuel Emenike çıldırdı

SPOR Haberleri

Yıldız futbolcu, topuk pasıyla aktarmak istediği topu kaybedince Emre'yle kapıştı. Kaptanı haklı bulan tribünler Emenike'yi yuhaladı.

F.Bahçe'nin dünkü G.Antep maçının ikinci yarısında şok görüntüler yaşandı. Bir pozisyonda artistik bir topuk pası veren Emenike'ye, Emre Belözoğlu sert tepki gösterdi. İkili arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Sarı-lacivertli tribünler de bu yaşananlar sonrasında Nijeryalı futbolcuya tepki göstermeye başladı. Islıklanan Emenike topu bırakarak maçı terk etmeye kalktı. Tribünlere de el kol hareketleri yaparak öfke saçan Emenike'yle taraftar arasındaki gerginlik bir anda yükseldi. Bu sırada Emenike'nin yanına koşarak gelen Diego Ribas futbolcuyu sakinleştirdi. Bir yandan da kaptan Emre Belözoğlu tribünlere dönerek sitem etti ve sakin olmalarını istedi. Emenike bir müddet sonra İsmail Kartal tarafından oyundan alınınca sinirli bir şekilde direkt soyunma odasının yolunu tuttu. Bu arada Emenike'yi ıslıklayan taraftarlarla futbolcuya moral alkışı yapan taraftarlar da birbirine girdi. Tribünlerde yer yer yumruklaşmalar yaşandı. nbsp;
Emmanuel Emenike çıldırdı

Sow ile Diego da kapışmıştı
Geçtiğimiz hafta da Trabzonspor deplasmanında bir pozisyon sonrasında Sow ile Diego saha içinde tartışmış, iki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmişti. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'lı dönemde yaşanan saha içi tartışmalarına Emre ile Emenike de eklenirken, taraftarın da olayın taraflarından birisi olması ilginç bir gündem oluşturdu.
Emre: Problem yok
Maç içinde Emenike'yi sert şekilde ikaz eden ve tartışan Emre Belözoğlu karşılaşma sonrası kendisine sorduğumuz olayla ilgili soruya, "Hiçbir problem yok. Ne gördüyseniz o kadar" demekle yetinirken penaltıdan sonra sevinmemesi için de, "Sevinmeye gerek duymadım" karşılığı verdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...