Kızıl'dan çok sert açıklama! 'Penaltıysa başkanlığı bırakmaya hazırım'

Kızıl'dan çok sert açıklama! 'Penaltıysa başkanlığı bırakmaya hazırım'

SPOR Haberleri

G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl, tartışmalı penaltıyla 1-0 yenildikleri F.Bahçe maçı sonrası bir televizyon kanalına bağlanarak çok sert açıklamalar yaptı.

"Bu büyük takımlar güzel kadrolar kurmuşlarsa illa böyle mi galip gelecekler. Biz de galip gelmek için böyle mi yapalım?" diyen Kızıl, "Futbolcular ne emek verdi, yazık günah! Hatır gönül ile bu işler yürümez. MHK Başkanı (Zekeriya Alp) ile konuştum, bana haksız bir şey vermeyin ama hakkımı da yedirmeyin dedim. Bu penaltı değil, penaltıysa başkanlığı bırakırım" sözlerini kullandı. Kızıl, "Futbolda gizli eller var. Ne zaman düzelecek bu futbol. Artık utanıyorum. Futbolun içinde olduğum için utanıyorum. Günah! Hakemler korkuyor, büyüklerin şamar oğlanı olmuşlar. Aziz Yıldırım zaten tam bu işin şeyi olmuş. Bir şey demek istemiyorum. Artık insanlar nefret ediyor futboldan. Bakın statlar da bomboş. Büyük takımların hali ortada, Galatasaray'ı da gördünüz, Fenerbahçe'nin de ondan farkı yok" şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...