Judoda Trabzonlu Gülkader'den bronz madalya

/ Kaynak: İHA
Judoda Trabzonlu Gülkader'den bronz madalya

SPOR Haberleri  / İHA

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda judoda, Trabzonlu Gülkader Şentürk bronz madalya kazandı.

Judoda gençler yaş kategorisinde Dünya Şampiyonası ile birlikte yıllık takvimin en önemli iki organizasyonundan biri olan Avrupa Şampiyonası'nda Trabzonlu sporcu Gülkader Şentürk bronz madalya kazandı. Geçen ay bir başka zorlu sınav olan Berlin Avrupa Kupası'nda bronz madalya almaya yaklaşan ancak beşinci sırada kalan milli judocu, Bükreş'te şanssızlığını yendi. Gülkader, ikinci turda Sırp rakibini yendikten sonra çeyrek finalde, gün sonunda gümüş madalya alan Rumen Alexandra Pop'a kaybetti. Repesajda Rus Anna Paşina'yı eleyip üçüncülük maçında çıkan Gülkader, İspanyol Cinta Garcia Mesa önünde zorlanmadı ve Bükreş'te podyuma çıktı.Öte yandan Gülkader ile birlikte kızlarda 44 ve 48 kiloya Dilara Lokmanhekim altın, Melisa Çakmaklı Gümüş ve Nesrin Çetin bronz madalya almaya hak kazanırken, Türkiye 4 madalya ile sıralamada üçüncü sırayı aldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...