Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Emenike devre arasında gider"

"Emenike devre arasında gider"

SPOR Haberleri

Mustafa Denizli, Fenerbahçe futbolcusu Emenike hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçında Emmanuel Emenike ile Emre Belözoğlu arasında yaşanan gerginliğe, sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü ve Hürriyet yazarı Mustafa Denizli çarpıcı bir yorum getirdi. Karşılaşma sonrasında Lig TV'de pozisyonu değerlendiren Denizli, Nijeryalı futbolcunun sezonu tamamlayamadan takımdan ayrılacağını iddia etti.
nbsp;
İşte Mustafa Denizli'nin Emenike sözleri
nbsp;
"Emenike sezonu Fenerbahçe'de tamamlayamaz. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum, söylüyorum. Emenike devre arasında Fenerbahçe'den ayrılır. Emenike, Saracoğlu'nda artık oynayamaz. Yani rahat bir şekilde oynayamaz. Bunu çok iddialı bir şekilde söylüyorum. Selçuk İnan da ıslıklandı ama o Arena'ya çıkar ve yeniden rahatça oynayamaz. Emenike, Fenerbahçe'den ayrılacaktır. Bu Sow ve Diego tartışmasından farklı. Sow, Diego'ya cevap veriyor. Emenike, Fenerbahçe kaptanına laf söylüyor. O kaptanlık bandını takanın sana laf söyleme hakkı var. Emenike orada sadece 'Tamam kaptan' diyebilirdi. Fazla üzerine gitmek istemiyorum ama gelirken geliş imzası varsa o hareket gidiş imzasıydı." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...