Emenike o anki durumunu özetledi

Emenike o anki durumunu özetledi

SPOR Haberleri

"İlk yarı boyunca gol atabilmek için çabaladım ama olmadı. Takımın başarısını en çok isteyen oyunculardan biriyim. Yaşananlardan dolayı özür diliyorum"

Gaziantep maçı 0-0 devam ederken artistik bir topuk pası girişiminde bulunan Emmanuel Emenike, Emre'nin kendisine sert çıkacağını düşünmemişti şüphesiz. Sonrasında tribünlere yaptığı hareketin sonuçlarını da hesaplayamadı belli ki! Gaziantep maçında önce kaptanını sonra taraftarı karşısına alan Nijeryalı golcü, dün FB TV aracılığıyla camiadan özür diledi. Saha içinde yaşananların bir anlık duygu patlamasından kaynaklandığını ifade eden Emenike, "Ben her zaman Fenerbahçe için çalışan bir futbolcuyum. İlk yarı boyunca gol atabilmek için çabaladım ama olmadı. Bu nedenle içimde biriken duygulardan dolayı böyle bir an ortaya çıktı. Ben, Fenerbahçe'nin son yıllarda yaşadıklarının farkında olan ve takımın başarısını en çok isteyen oyunculardan biriyim. Bu nedenle dün yaşananlardan dolayı tüm Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum. Onları böyle bir olay ile karşı karşıya bıraktığım için özür dilerim. Bu şekilde sahada davranmamam gerekiyordu" dedi. Emenike her şeyin saha içinde kaldığının da altını çizdi.
Soyunma odasını karıştırdı
Ama maç gecesi yaşananlar Emenike'nin bu açıklamalarını yalanlıyor. Zira, oyundan alınır alınmaz soyunma odasının yolunu tutan Nijeryalı yıldız ortalığı birbirine kattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Emenike, soyunma odasında sandalyeleri fırlatırken, taraftarları da takım arkadaşlarını da şikayet etti. "Bu formayı giymek benim için gurur" diyen yıldız golcü, "Ben Fenerbahçe'yi seçtiğim için az kalsın hapse girecektim. Herkes bunları çabuk unutuyor. O dönemde neler yaşadığımı bir ben bir de Allah biliyor. Kesinlikle böyle bir tepkiyi, yuhalamayı hak etmedim" sözleriyle veryansın etti. Saha içinde Emre'yle yaşadığı diyaloğun hoş olmadığını kabullenen Emenike, "Evet yaptığım doğru değildi. Bu nedenle herkesten özür diliyorum. Ama her ne olursa olsun gördüğüm tepkiyi de hak etmedim" ifadesini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...