İsmail Kartal'dan müthiş rest

İsmail Kartal'dan müthiş rest

SPOR Haberleri

Son yıllarda takım içi dayanışmasıyla, 90 dakika mücadele etmesiyle öne çıkan Fenerbahçe, Emenike'li dönemde farklı görüntüler vermeye başladı.

Takıma katıldığı günden beri defalarca takım arkadaşlarıyla tartışan ve geçen sezon da Ersun Yanal'ın üzerine yürüyen Nijeryalı, Fenerbahçe'nin "savaşan takım" görüntüsüne "dalaşan takım" gölgesi düşürürken, herkesin sinirlerini de alt üst etmeyi başardı. Trabzon'daki Sow-Diego kavgasından sonra Emre-Emenike-taraftar gerginliği bardağı taşırdı. İsmail Kartal, özel olarak görüştüğü Nijeryalıya, "Sen futbolunu oyna. Bir daha böyle bir şey olursa geri dönüşü olmaz" resti çekti. Yönetimin Emenike'ye ağır bir para cezası vereceği öğrenildi. Bu arada Gaziantepspor maçında yaşananlar Emenike'nin ilk vukuatı değil. Nijeryalı futbolcu geçen sezon Ersun Yanal'la tartışmış ve hocasının üzerine yürümüştü. Elazığspor maçında Bekir'le, Beşiktaş derbisinde Sow ve Caner'le tartışmıştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...