Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona'dan Arda Turan açıklaması

Barcelona'dan Arda Turan açıklaması

SPOR Haberleri

İstanbul'da konuşan Barcelona As Başkanı Santasusana, Arda Turan'ı çok beğendiğini itiraf etti

Barcelona Kulübü, İstanbul'da kuracağı alt yapı okulları için Türkiye'ye çıkarma yaptı. Avea ile dünyaca ünlü Katalan kulübü arasındaki ortaklıkla hayata geçirilecek olan FCBEscola Camp Avea Projesi'nin basın toplantısıyla, Türkiye'nin yabancı spor kulübü işbirliğiyle kurulan ilk futbol okulu tanıtıldı.


Organizasyonda Skorer'in sorularını yanıtlayan Katalan ekibinin AS Başkanı Javier Faus i Santasusana, Atletico Madrid forması giyen temsilcimiz Arda Turan ile ilgili görüşlerini açıkladı. Geçtiğimiz transfer döneminde milli futbolcuyla ilgilendikleri İspanyol basınına yansıyan Barça'nın As başkanı, "Arda Turan çok iyi bir futbolcu, kendisini beğenerek izliyoruz. Ancak bizim kendisini transfer etmek için bir girişimimiz olmadı" dedi.


'FIFA adaletli davranmadı'
Basın toplantısında kulüplerine getirilen transfer yasağı ile ilgili de konuşan Santasusana, FIFA'yı eleştirerek, "Bize getirilen yasak adil değil. FIFA adaletsiz bir tavır aldı. Dünyada çocukların eğitimine bizim kadar yatırım yapan başka bir kulüp yok. Biz normalde yılda 3-4 transfer yaparız ancak bu yıl sekiz tane yaptık" diye konuştu. Skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...