Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da transfer skandalı!

Galatasaray'da transfer skandalı!

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Scouting ve Performans Analizi Genel Sorumlusu Emre Utkucan, gündeme damga vuracak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Scouting ve Performans Analizi Genel Sorumlusu Emre Utkucan, geçen sezonun devre arasında yapılan başarısız transferlerin sorumlusunun eski teknik direktör Roberto Mancini olduğunu söyledi.

Utkucan bununla da kalmayarak Mancini'nin yapılan iki transferde oyuncu menajerlerini tanıdığını söyledi.

ONTIVERO, MANCINI'NİN TANIDIĞI BİR MENAJERİN OYUNCUSU

Ontivero, bize geldi ve denendi. Ontivero, Mancini'nin tanıdığı bir menajerin bir oyuncusu. Scout ekibiyle alakası yok, bizim fikrimiz sorulmadı. Ontivero zaten Felix diye bir takımda oynuyordu, onun videolarını bile bulmak mümkün değildi ki.

HAJROVIC KONUSUNDA GÖRÜŞÜMÜZ NEGATİFTİ

Hajrovic konusunda scout ekibinin görüşü negatifti. Mancini'yle görüştüm, olumsuz fikrimi söyledim. Ama Mancini'nin çok güvendiği, scoutu vardı. Onun görüşlerini alıyordu.

BURDISSO'NUN MENAJERİ DE MANCINI'NİN ARKADAŞI

Burdiso'da da o scoutun görüşleri vardı. Ben bunu kendi yöneticilerime de söyledim. Başkan ile daha sonra görüştüm. Son günde kiralık ve ucuz olduğu için o transferi gerçekleştirdi. Burdiso'nun menajeri de Mancini'nin yakın tanıdığı bir insan.

ENDOĞAN ADİLİ'DEN HABERİM BİLE YOK

Endoğan Adili transferinden benim haberim bile olmadı. Ben resmi siteden öğrendim.

Umut Gündoğan'a gelince. Hoca alt liglerden orta sahaya oyuncusu istedi. Uzun süredir izlediğimiz bir oyuncuydu. İdmanlarına kadar izledik. Umut Gündoğan ve Oğuzhan transferlerinde scout ekibinin katkısı var.

BRUMA VE ALEX TELLES'TE SORUMLULUĞU KABUL EDİYORUM

Alex Telles Brezilya'nın en iyi sol beki olarak geldi. Mancini benden istedi. Alex Telles çok iyiydi. Mancini benimle beraber saatlerce maçları izledi. Mancini'nin Güney Amerika'da güvendiği isimler de vardı ve Alex Telles transferine karar verdi. Elbette ben önerdim.

Bruma ve Alex Telles'le ilgili olarak benim eleştirilmem çok doğal. Çünkü ben ekip olarak evet demişim, her türlü eleştiriyi kabul ediyorum. Bruma transferini 10 milyon Euro'luk oyuncuydu diye görmemek lazım. Bruma rezerv ligin yıldızıydı. Daha sonra onu canlı olarak izledik, o zaman Bruma'yı almana imkan yoktu. Adamlar masaya oturmuyordu.

SALİH DURSUN'U MANCINI İSTEDİ

Salih Dursun'u Mancini istedi. Salih Dursun transferinde benim en ufak bir katkım yok. Mancini'ye ben izlettirmedim, başka biri izlettirmiş. Ben Salih Dursun yerine başka oyuncu tercih ediyordum.

Veysel Sarı tamamen Mancini'nin tercihiydi. Biz o zaman Tarık ile Veysel'i beraber alma raporumuzu verdik. Veysel'in maliyeti 700 bin Euro.

BU YAZ YAPILAN TRANSFERLERİ PRANDELLI İSTEDİ

- Dzemaili ve Pandev, Prandelli'nin isteğiyle transfer edildi. Prandelli çok ısrar etti.
- Bu yaz yapılan transferleri Prandelli isteyerek yaptırdı.
- Prandelli, sol kanatta oynayabilen Türk oyuncuların listesini istedi. 4 oyuncu çıkardık. Hoca Yasin Öztekin'i tercih etti.
- Gaziantepspor'a giden Oğulcan, 18 yaşından küçük bir oyuncu. Ben A takım scoutuyum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...