Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çilingiroğlu'ndan sert sözler: 'Sergen Türk futboluna ihanet etti!'

Çilingiroğlu'ndan sert sözler: 'Sergen Türk futboluna ihanet etti!'

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, katıldığı bir tv programında Sergen Yalçın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kaya Çilingiroğlu şöyle konuştu: "Sergen dünyada gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan bir tanesi bana göre. 5 kişi say desen, 1 tanesini Sergen sayarım. Ama Sergen kendine de Türk futboluna da ihanet etti. Ama onun isteği bu kadardı. 'Ben Barcelona'da Real Madrid'de oynayacağım' deseydi, oranın da yıldızı olurdu. Belki 2002'de Dünya Şampiyonu olurdu Türkiye. Ama Sergen bu kadar istedi. Ben Türkiye'de kalacağım, at yarışı oynayacağım, falan filan dedi. Sergen çok ufaktı Beşiktaş takımında. Hep bunları konuştum. Vizyonu o idi Sergen'in. Mesela Arda Türkiye'de oynasa daha çok para alırdı. Gitti yurt dışına. Ama 6 kilo verdim diyor. Türkiye'de 6 kilo fazla ile oynuyormuş. Türkiye'de sistem bozuk."


nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...