Halilhodzic'in sistemine yabancı futbolcular tepki göstermiş

Halilhodzic'in sistemine yabancı futbolcular tepki göstermiş

SPOR Haberleri

Tecrübeli hocanın, takımın önünde sözlü tartışmaya girdiği oyunculara Kasımpaşa maçında kadroda yer vermemesi de gerginliği iyice su yüzüne çıkarttı.

Sezon başından bu yana yaptığı transferlerle forvet hattına 40 milyon avroluk bir yatırım yapan Trabzonspor, buna rağmen Süper Lig'de 4 maçta 4 beraberlik aldı ve sadece 2 gol atabildi. Bordo-mavililerde, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in oynatmaya çalıştığı kontratağa dayalı "Cezayir Modeli"nin özellikle yabancı futbolcular arasında rahatsızlıkla karşılandığı ve Boşnak Hoca'ya bu konudaki düşüncelerini ilettikleri belirtildi. Kasımpaşa maçı öncesi yapılan analiz toplantılarında Kevin Constant'ın, Cezayir Milli Takım'ın eski hocası Halilhodzic'e hücuma dönük bir oyun sistemi benimsemeleri gerektiğini vurguladığı, Malili forvet Yatabare'nin de bu görüşe destek verdiği ileri sürüldü.
Yöneticiler rahatsız oldu
Tecrübeli hocanın, takımın önünde sözlü tartışmaya girdiği bu oyunculara Kasımpaşa maçında kadroda yer vermemesi de gerginliği iyice su yüzüne çıkarttı. Sakat olduğunu söyleyen oyunculardan Yatabare'nin MR sonuçlarında bir bulguya rastlanmaması, kulüpten de sakatlıkla ilgili her hangi bir açıklama yapılmaması, bu oyuncunun Halilhodzic'e tepki olarak oynamak istemediği iddialarını da bir anlamda doğrulamış oldu. Boşnak çalıştırıcının bordo-mavili oyunculara karşı takındığı bu tavrın yöneticileri rahatsız ettiği ve mutlaka uyarı yapılacağı öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...