Beşiktaş'ın kronik hastalığı bu sezonda kendini gösterdi

Beşiktaş'ın kronik hastalığı bu sezonda kendini gösterdi

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar son 3 sezonda ligde tam 15 karşılaşmada öne geçtiği maçları elinde tutamayıp toplam 32 puan kaybetti

Geçen sezon öne geçtiği maçlarda üstünlüğünü koruyamadığı için beklenmedik puan kayıpları yaşayan ve Şampiyonlar Ligi'nin kapısından dönen Beşiktaş'taki kronik problem bu sezon da kendini göstermeye başladı. Beşiktaş'ın 2012-13 sezonunda başlayan üstünlüğü koruyamama sıkıntısı bu yıl da Asteras Tripolis ve Eskişehirspor karşılaşmalarıyla su yüzüne çıktı. Hafta sonu oynanan mücadelenin ardından bu konuya değinen Teknik Direktör Slaven Bilic de "Oyuncularım 1-0'dan sonra baskıyı üzerlerinden atamadılar. Bu konuda onlara yardımcı olamadım" diyerek öz eleştiri yaptı. nbsp;
Derbileri 'koparamadı'
Feda sezonunda ilk golü atıp rakibine üstünlük kurmasına rağmen 7 maçta puan kaybı yaşayan Beşiktaş, geçen yıl da 7 karşılaşmada avantajını koruyamadı. Siyah-beyazlılar her iki sezonda da öne geçtiği 1 maçta rakiplerine mağlup oldu, 6 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Kara Kartal aynı sıkıntıyı derbilerde de yaşadı. Geçen sezonki olaylı Galatasaray maçında 1-0 öne geçmesine rağmen normal sürede 2-1 geriye düşen ve çıkan olaylar neticesinde 3-0 hükmen mağlup ilan edilen Beşiktaş, deplasmandaki Fenerbahçe maçında da 3-2 öne geçmesine rağmen 1 puana razı oldu. Oynadığı maçların son 10 dakikasında tam anlamıyla strese giren ve panik yapmaya başlayan Beşiktaş geçen yıl kendi evinde oynadığı 3 maçta öne geçmesine rağmen galibiyet yüzü göremedi.
nbsp;Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...