Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'ye şaşırtan yorum! 'Ne hallere düştü'

Fenerbahçe'ye şaşırtan yorum! 'Ne hallere düştü'

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçının ardından taraftarların coşkulu tezahüratlarına Akçay'dan da yorum geldi. 'Vay be, Fenerbahçe ne hallere düştü'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Fenerbahçe'yi 2-0 yendikleri maç sonrası tribünler "Üç... Üç..." diye bağırıp "Oley" çekerken mahcup bir ifadeyle, "Yapmayın, saygısızlık olur" dedi; ardından ekledi: Vay be, koca Fenerbahçe ne hallere düştü!


Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor karşısında son derece silik bir futbolla sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılırken, çok az kişinin fark ettiği şeyler de yaşandı. Bunlardan biri de Akhisar Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın yaşadığı bir mahcubiyet ve Fenerbahçe'nin içine düştüğü durum karşısında duyduğu üzüntüydü. Ev sahibi takımın tribünleri, iki farkla öndeyken bir ara "Üç...Üç..." diye stadı inletmeye başlarken, yedek kulübesinde oturan M.Reşit Akçay'ın, "Fenerbahçe ile oynuyoruz, yapmayın arkadaşlar. Adamlara saygısızlık etmeyelim" diyerek tepki verdiği Lig TV muhabirlerince duyuldu. Centilmenliğiyle bilinen Akçay'ın, tribünler "Oley" çekerken ise, "Vay be, koca Fenerbahçe ne hallere düştü! Bu kadar mı ya?" şeklinde kendi kendine söylendiğinin duyulduğu da aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...